Adela Popescu este însărcinată cu al doilea copil! Prima fotografie după marele anunț: „Va aduce și mai multă fericire în familia noastră!”

Adela Popescu este însărcinată pentru a doua oară, în 15 săptămâni. Prezentatoarea a făcut marele anunț, chiar în direct, în cadrul emisiunii pe care o prezintă. De asemenea, ea a dezvăluit și sexul copilului pe care îl așteaptă împreună cu Radu Vâlcan.

Adela Popescu trăiește acum una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei.

Adela Popescu este însărcinată cu al doilea copil

Sunt foarte fericită, în sfârșit! Sunt foarte fericită, îmi era teamă să nu se oprească la primul copil. Sunt pregătită și abia aștept să îl cunosc', a declarat Doina, mama vedetei.

„Sunt însărcinată. Este băiețel, am trecut de primul trimestru cu bine, n-am avut pofte, n-am leșinat, nimic, nimic, nimic. Totul a fost bine. (…) Toată lumea este fericită, asta este cel mai important. (…) Am ținut secret până la 3 luni! N-a știut nimeni, în afară de mamele noastre', a dezvăluit Adela Popescu, în cadrul unei emisiunii „Vorbește lumea' de la Pro TV.

Acum cinci zile, prezentatoarea a participat la un eveniment monden, dar nu a dat nimic de bănuit, pentru că rochia a ajutat-o mult și i-a ascuns sarcina.

Adela Popescu a publicat și pe pagina sa de Facebook o fotografie alături de soțul ei și de băiețul lor, prin care a dat vestea cea mare.

„Când am aflat pentru am ridicat ochii spre cer am spus: „Doamne, fi , vom fi foarte fericiți. fi băiat, vom fi de asemenea foarte fericiți, dar înseamnă vei vrea să avem trei'. Și ai  vrut. Vestea am dat-o familiei chiar de ziua lui Alexandru. Ne-am gândit în fel chip cum să se întâmple, mai ales că de Crăciun, acum aproape trei ani, aveau se emoționeze la lacrimi, atunci când au aflat vom aduce pe lume primul nostru copil. Ne-am dorit ceva similar, așa am găsit o modalitate ce seamănă tare cu felul nostru de fi acum. Simpatică, simplă, sinceră.

Înainte de momentul tortului ne-am schimbat toți patru în tricouri inscripționate cu mesaje menite înglobeze toate trăirile noastre legate de venirea pe lume celui nou membru. Surprindere, lacrimi de fericire, panică, extaz, panică din nou, dar o liniște ce vine din siguranța că frățiorul lui Alexandru va aduce, odată cu venirea lui pe lume, și mai multă fericire în familia noastră.

Micuțule, avem un tricou și pentru tine! Te așteptăm!', a scris Adela Popescu, pe blogul ei adelapopescu.eu.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Adela Popescu și Radu Vâlcan, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Adela Popescu a dezvăluit secretul care o ajută să aibă pielea fină și catifelată: „Fac un scrub sănătos cu zaț de cafea. Tonifiază, hidratează și uniformizează pielea'

Adela Popescu: O femeie frumoasă este o femeie discretă, citită și cu bun simț'

Emoții pentru Adela Popescu și Radu Vâlcan. Cei doi i-au tăiat moțul băiețelului lor și au dat o petrecere pe cinste

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete