Are 5 copii, dar se gândește să-și mărească familia! Anca Serea, dezvăluiri despre Adi Sînă: „El negociază cu mine să mai facem încă un copil”

 

Vezi pozele

Anca Serea se poate considera o femeie împlinită, pe toate planurile. Are o carieră înfloritoare, iar în plan personal, lucrurile îi merg de minune. Are cinci copii, arată senzațional, și se pare că soțul ei, Adi Sînă și-ar mai dori încă cel puțin un copil.

Invitată în cadrul emisiunii „Aici eu sunt vedeta', de la Antena 1, Anca Serea a făcut o dezvăluire total neașpteptată.

Adi Sînă negociază cu soția, Anca Serea, să mai facă cel puțin un copil

Anca a venit la emisiune cu doi dintre copiii săi. Într-o discuție despre numărul copiilor de acasă, Anca Sînă Serea a mărturisit că soțul ei își dorește o familie și mai mare.

„Ce mă fac, că el (n.r. soțul, Adi Sînă) negociază cu mine să mai facem încă un copil, cel puțin. Bine, el zice doi, dar speră să mă păcălească măcar cu unul', a spus Anca Serea.

Anca a venit la emisiune alături de două dintre fiicele sale, Ava, în vârstă de 3 ani și jumătate și Sarah, de 10 ani. Cu această ocazie, fetele au spus că mama lor are fobie de avion și că nu se înțelege cu stewardesele, dar și că obișnuiește să facă o baie cu spumă în fiecare miez de noapte.

Pentru a vedea mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Anca Serea, apariție spectaculoasă la Festivalul Brazilor de Crăciun 2017. Prezentatoarea a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine după cinci sarcini

Anca Serea, victima bullying-ului: „Eu eram tipa slabă sau un aparat de mers pe drum'

A născut 5 copii, dar arată impecabil! Cum se menține în formă Anca Serea: „După o masă, mănânc…'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete