Anca Serea, apariție spectaculoasă la Festivalul Brazilor de Crăciun 2017. Prezentatoarea a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine după cinci sarcini


Anca Serea este apreciată de foarte oameni, atât pentru atitudinea, cât și pentru felul în care arată, mai ales că a născut cinci copii. Bruneta a fost prezentă, ieri, la Festivalul Brazilor de Crăciun ediția 2017, unde a avut o apariție de-a dreptul spectaculoasă.

Anca Serea a purtat o rochie albă, foarte elegantă aleasă în temă cu bradul de Crăciun pe care l-a prezentat la aceast eveniment.

„Ținuta din această seară este o ținută în temă cu bradul pe care noi îți prezentăm, împreună cu Marchiz Andreea Mia. Este ținuta propusă de prietena mea, ea este creatoarea și de fiecare dată îmbrac cu mare drag și plăcere creațiile ei,' a mărturisit Anca Serea, pentru Revista Avantaje.

Cum se menține în formă Anca Serea după cinci sarcini

Anca Serea a vorbit puțin și despre silueta ei, însă a precizat că nu este în totalitate meritul ei, pentru felul în care arată.

„Nu e meritul meu exclusiv, de la Doamne Doamne, nu știu ce zic, nu fac nimic special. Nu țin diete, sunt un om disciplinat și muncesc foarte mult. Din când în când, atunci când mai am timp, îmi mai fac și niște măști acasă din fructe, depinde ce am pe acasă, dar nimic exagerat, nu merg foarte des la salon. Nu sunt adepta unui tratament sau a unui ritual anume,' a mărturisit Anca Serea, pentru Revista Avantaje.

Prezentatoarea a dezvăluit și cum își va petrece sărbătorile de iarnă.

„Anul acesta sărbătorile le petrecem în familie, probabil că o să mergem la munte, am închiriat o căsuță și împreună cu nașii noștrii și cu prietenii. 2017 a fost un an super super bun din toate punctele de vedere și îl rog pe 2018 să fie cel puțin la fel de bun, dacă nu mai bun,' a mai spus Anca Serea.

Festivalul Brazilor de Crăciun, ediția 2017, este un eveniment special care se organizează de 17 ani, iar în 2017 a avut loc pe 7 decembrie. La această seară de gală au fost prezentați mai mulți brazi de Crăciun realizați de diverși designeri, care ulterior au fost vânduți la licitație.

Evenimentul a fost organizat în colaborare cu fundația Salvați Copiii. Fondurile strânse se vor dona pentru copiii săraci care nu au acces la educație.

Foto: captură video, Instagram

Mihaela Tudor

Citește și:

Anca Serea, victima bullying-ului: „Eu eram tipa slabă sau un aparat de mers pe drum'

Andreea Esca nu crede în diete: „Bănuiesc că mai sunt și oameni care se mai uită după femeile cu forme'

Gabriela Szabo, sfaturi de nutriție înainte de sărbători: „Încerc să mănânc cumpătat, în așa fel încât să mă simt bine'

A născut 5 copii, dar arată impecabil! Cum se menține în formă Anca Serea: „După o masă, mănânc…'

Stilistul Ovidiu Buta a comentat ţinutele vedetelor de la Viva! Party 2017. Ce note au primit Carmen Brumă, Anca Serea sau Ileana Badiu

ANCA SEREA: Moda ţine de atitudine şi de dorinţa de a fi impecabilă'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete