Alina Ceușan către concurenții Love Island: „Acest show a format peste 30 de cupluri la nivel mondial, 7 căsnicii din care au rezultat și 6 copii, deci da, cred va fi experiența vieții voastre!”

În această toamnă va fi lansat la ProTv reality show-ul Love Island. Amfitrioană și cea care ne va ghida prin detaliile emisiunii este Alina Ceușan, unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din România.
Emisiune de succes la nivel internațional, Love Island, va aduce împreună 10 tineri hot – 5 băieți și 5 fete – în decorul de vis al unei insule din Tenerife pentru a le da șansa de a-și găsi perechea.
Ce înseamnă această nouă etapă pentru Alina, dar și la ce să se aștepte telespectatorii de la un Show Tv care este însoțit și de o aplicație de mobil, aflăm chiar de la ea…

9w0a0433-modSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Iată-te în fața acestei noi provocări: ești prezentatoarea emisiunii Love Island, la PRO TV. Ce așteptări ai de la această nouă etapă din viața ta?
Aștept să văd ce noi surprize vin odată cu acest reality show și acest nou rol al meu. Vreau să fiu eu, să mă simt bine, să descopăr insula, să fiu descoperită și eu la rândul meu, mereu altfel de către cei care mă urmăresc de ani de zile.

Cum te-ai pregătit pentru două luni în Tenerife, acolo unde au loc filmările pentru show?
Cele mai multe pregătiri au legătură cu show-ul: de la machiaj și păr, la ținute și styling, cam asta ne ocupă mare parte din timp. Căutăm o grădiniță în spaniolă pentru Rock pentru perioada cât suntem acolo, dar și o locație în care să stăm timp de două luni – toate acestea au fost pregătitoare, ca să spun așa, ajungerii noastre pe insulă.

Un reality show înseamnă o muncă care îți va ocupa o mare parte din timp. Cum vei împăca asta cu viața de familie?
Sincer, las lucrurile să vină de la sine, vom vedea la fața locului ce program vom avea și cum ne vom descurca. Rock va avea și el programul lui la grădiniță și diverse activități, iar eu voi petrece tot timpul meu liber alături de el, când nu filmez.

Ce crezi că aduce nou Love Island pentru telespectatorii din România, ținând cont că nu este primul reality show care mizează pe ideea de compatibilitate și atracție într-un spațiu remote?
În primul rând, acest element de noutate este dat de perspectiva dublă pe care o are show-ul Love Island. Nu sunteți simpli spectatori, ci sunteți direct implicați în acțiunea din casă prin intermediul aplicației Love Island. Dacă încă nu aveți aplicația, vă recomand să o descărcați și să fiți alături de concurenți, alături de noi în această aventură.

Cum vor fi selectați concurenții pentru Love Island? Ce calități trebuie să aibă cele 5 fete și cei 5 băieți care vor concura? Și câți oameni s-au înscris la casting?
Mii de tineri din România și-au exprimat interesul când am deschis casting-ul. Cei 10 concurenți pe care îi veți vedea pe TV și pe Voyo sunt foarte diverși ca background, dar au câteva puncte comune: sunt single, hot și pregătiți pentru această nouă aventură, numită Love Island. De la studenți la antreprenori cu propriile afaceri, compun un casting divers și abia aștept să îi cunoașteți.

Care crezi că e secretul din spatele unui reality show reușit?
Evident, casting-ul, în primul rând. Modul în care se desfășoară tot show-ul depinde de concurenți și de cum experimentează ei întreaga călătorie. Să fie deschiși și relaxați, să fie ei înșiși, așa cum sunt acasă.

Cu ce mindset ar trebui să intre concurenții în această experiență pentru a se bucura de tot ce le poate ea oferi?
Să fie deschiși la nou și să se simtă liberi. Love Island va fi experiența vieții lor și cu siguranță vor avea parte de o călătorie frumoasă alături de noi. Cei care sunt destul de curajoși încât să-și deschidă inimile în fața noastră și să fie 100% ei vor avea mult de câștigat pe termen lung, cred eu.

Să ne imaginăm că tu ești una dintre concurentele emisiunii, care ar fi cel mai greu lucru pentru tine în această situație?
Poate elementul de noutate, pentru că este o experiență nouă, este primul sezon, și nici eu nu știu la ce să mă aștept de la acest show. Eu aș lua totul așa cum vine și m-aș bucura de elementul de noutate.

Crezi că poate fi găsită dragostea la televizor?
100% da, acest show a format peste 30 de cupluri la nivel mondial, 7 căsnicii din care au rezultat și 6 copii, deci da, cred că se poate găsi dragostea la TV, mai ales că am făcut și o selecție foarte bună. Chiar așa, unde mai ieși în ziua de azi, să-ți găsești jumătatea…?

Show-ul va fi lansat împreună cu aplicația Love Island România. Ne poți spune mai multe despre cum pot folosi telespectatorii această aplicație?
Va fi foarte interesant cum rolul de spectator se schimbă în momentul în care îți descarci aplicația… te implici la un alt nivel în show și în tot ce se întâmplă în casa Love Island. O să vă placă mult experiența asta de reality show mixat cu aplicația și prezența noastră din online pe Insta, Tik Tok, etc.

Ești unul dintre cei mai de succes influenceri români, cum vezi tu evoluția acestei părți din online? Care sunt trendurile la care să ne așteptăm?
Mulțumesc, apreciez tare. Eu am studiat și zona de Trend Forecasting și pe lângă faptul că video-ul în continuare ocupă un loc foarte important în ceea ce urmărim noi pe online, vorba, fie ea scrisă sau rostită (descrieri, articole, podcast cu vizual sau fără) e la fel de importantă. Videourile cu voice-over introduc ascultătorul în poveste la un alt nivel, în care aproape toate simțirile sunt stimulate.
Dincolo de audio-vizual, mesajul primează în continuare și consider că dacă nu ai ceva de spus, de transmis în adevăratul sens al cuvântului, oamenii nu se pot conecta de fapt la tine, iar tu rămâi acolo, închis dincolo de ecran.
E important să transcendem și să fim aproape de publicul nostru zi de zi, să inspirăm prin firescul vieții de zi cu zi văzută din noi și noi perspective, unde vorba “fă rai din ce ai” să fie our mantra, a creatorilor de conținut, la orice nivel.

Foto: ProtTV

Cosmina Bucur: Visul meu este să inspir cât mai multe femei să pornească pe drumul evoluției lor'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Interviurile Avantaje