A murit Grumpy Cat, cea mai cunoscută pisică de pe Internet

pisica grumpy cat

Faimoasă în întreaga lumea, Tandar Sauce, pe numele ei de scenă Grumpy Cat, a murit. Familia a anunțat că o serie de complicații cauzate de o infecție de tract urinar a dus la decesul cunoscutei feline.

Pisicile au fost dintotdeauna un subiect de fascinație și amuzament, iar pozele și filmulețele cu imprevizibilele feline nu au cum să te lase indiferentă. Grumpy Cat, pisica mereu morocănoasă, însă a fost un fenomen.

Totul a început chiar în anul nașterii ei, în 2012, atunci când fratele proprietarei a postat o imagine cu pisica, care a avut un succes imediat. Imediat, alături de poză, au apărut și texte cu mesaje pesimiste și cinice, precum: 'Odată m-am distrat. A fost groaznic!', 'Atât de multe motive să fii morocănos, atât de puțin timp', 'Îmi plac plimbările lungi, mai ales făcute de persoane care îmi displac!', 'Îmi place sunetul pe care îl scoți când… taci' sau 'Îmbrățișări gratuite? Mergi și îmbrățișează un cactus'.

Cifre-record pentru o pisică

Conturile de socializate create cu numele ei au înregistrat cifre uriașe: 8,3 milioane de fani pe Facebook, 2,4 milioane pe Instagram și 1,5 milioane pe Twitter, iar faimoasa pisică a fost invitată specială în cadrul a numeroase show-uri TV, alături de membri ai familiei ei, a apărut pe copertele unor reviste celebre și, nu în ultimul rând, i-a adus familiei o avere de zeci de milioane de dolari din afacerea creată, cu tricouri, cărți pentru copii și felicitări. În plus, a fost singura felină căreia i s-a creat o statuie de ceară la muzeul Madame Tussaud.

O figură atipică

Forma feței ei, mereu supărată, a fost cauzată de o anomalie genetică, nanism felin, care i-a afectat structura osoasă facială, precum și dimensiunea corpului, mai mică și atipică față de cea a altor pisici.

Foto: Facebook

Vezi și:

Cum arată cea mai bogată pisică din lume?

De ce aduce ghinion pisica neagră?

Știi cum ar trebui să fie mângâiată o pisică?

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse