Cum arată cea mai bogată pisică din lume? Felina a moștenit o mare parte din averea lui Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld a murit la vârsta de 85 de ani, lăsând un gol imens în lumea modei. După ce și-a dedicat întreaga viață modei, celebrul designer vestimentar a reușit să strângă o avere impresionantă, dar de care apropiații nu se vor putea bucura și asta pentru că pisica designerului, Choupette, este cea care va moșteni o mare parte din banii acestuia.

Choupette este cea mai bogată pisică din lume. Frumoasa felină i-a stat alături celebrului designer în ultimii ani de viață, iar pentru dragostea necondiționată și loialitatea de care a dat dovadă, felina nu doar că a avut parte de o viață de lux, ci s-a transformat în centrul Universului lui Karl Lagerfeld, motiv pentru care designerul a decis ca Choupette să se afle printre moștenitorii care se vor bucura de averea pe care acesta a strâns-o în timpul vieții.

Cum arată cea mai bogată pisică din lume?

Deși Karl Lagerfeld a avut grijă să nu îi lipsească nimic, Choupette a reușit să își strângă singură o mică avere din reclamele în care a apărut de-a lungul timpului. Și-a început cariera de model în 2012, atunci când a apărut în brațele unui cunoscut model. Cu toate acestea, felina nu apărea niciodată în reclame pentru produse alimentare, propunerile în acest sens fiind întotdeauna respinse de Karl Lagerfeld.

“Este prea sofisticată pentru acest lucru! Are ceva unic. Este precum o fiinţă omenească, dar are o calitate: liniştea”, spunea designerul, potrivit agerpres.ro.

Averea de aproximativ 150 de milioane de lire sterline ar putea fi împărțită între Choupette și finul lui Karl Lagerfeld. Acest lucru ar putea fi perfect legal, asta dacă pisica va fi numită “moștenitor” prin intermediul unei asociații sau fundații, conform dailymail.co.uk.

Choupette este o pisică birmaneză, cu blana albă și ochii albaștri. Aceasta a apărut în viața lui Karl Lagerfeld în 2011, iar de atunci a avut parte de un tratament special. Mai exact, felina avea două însoţitoare şi o gardă de corp, lua masa alături de celebrul designer, de fiecare dată doar din farfurii de argint și asculta muzică sud-americană.

“Choupette este centrul Universului meu. Este un fel de Greta Garbo. Are ceva inconfundabil în stilul său de mers. Este o sursă de inspiraţie prin eleganţa şi atitudinea sa. Pisica era a unui prieten care a rugat-o pe menajera mea să se ocupe de aceasta timp de două săptămâni cât el este plecat. La întoarcere, nu a venit să o ia înapoi pe Choupette. A avut o altă pisică, care a devenit obeză, iar Choupette a devenit cea mai celebră pisică din lume, dar şi cea mai bogată”, a spus Karl Lagerfeld pentru Vanity Fair, potrivit agerpres.ro.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Andreea Bălan, replică dură pentru Cătălin Botezatu după ce designerul i-a criticat cea mai recentă ținută: 'Mi se pare o totală lipsă de educație…'

Mandy Moore, despre căsnicia cu Ryan Adams: Îmi trăiam viața pentru el. Simțeam că mă înec'

Motivul pentru care bona Familiei Regale nu folosește niciodată cuvântul copil'

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete