7 semne ce-ți arată că ar trebui să-ți reîmprospătezi viața sexuală

Câteodată rutina este bună – când faci sport, când îți programezi lucrurile de rezolvat la serviciu, însă în viața personală nu ar trebui să fie totul prestabilit și de fiecare dată să urmați același 'model'. Rutina devine plictisitoare după un timp, iar plictiseala este o sursă de stres pentru mintea ta. Vezi 10 semne care îți spun că e cazul să-ți reîmprospătezi viața sexuală:

cuplu-dragoste

 Foto cuplu indragostit Shutterstock

Ce înseamnă sexy în dormitor?

Când ai început să uiți ce înseamnă să fii o femeie sexy în dormitor – adică nu îți vine altă idee în afară de dormit fără pantalonii de pijama ca sexy, atunci este cazul să îți iei prietenele cele mai bune la o discuție 'ca între femei'.

Ultima oară când ai făcut sex nebun…

Ultima voastră partidă nebunească, intensă, de sex a avut loc vara trecută, când ați fost plecați în vacanță și vremea nu era prea bună? Ei bine, dacă așa stau lucrurile, este cazul să îți condimentezi viața intimă, cu siguranță amândoi aveți nevoie de acest lucru!

Nicio poziție nouă

Pentru că rutina v-a cuprins în întregime, n-ai mai depus efortul să înveți vreo poziție de sex nouă. Lucrurile noi sunt ca o gură de aer proaspăt în viața intimă, iar puțină distracție în doi nu face decât să vă mai apropie puțin, acolo unde v-ați îndepărtat.

Sexul programat nu mai merge

Atunci când ai o viață destul de aglomerată – trebuie să te împarți mereu între serviciu, locuință, copii și soț, este greu să ai grijă de toate deodată. Așa că 'programarea' partidelor de sex este chiar un ajutor, însă când vă faceți planul, iar apoi nu mai țineți cont de cele spuse, ar trebui să vă puneți câteva semne de întrebare și mai departe să vă țineți de cuvânt.

Ați uitat de preludiu

O partidă de sex nu are cum să fie atât de plăcută – mai ales pentru o femeie – fără câteva minute de preludiu. Dacă pentru partenerul tău este simplu să 'se pregătească' de sex, tu ai nevoie de mângâieri și vorbe dulci. Nu lăsa preludiul deoparte, pentru că este important pentru viața voastră sexuală!

Nu mai ai grijă de propria plăcere

Orice om are nevoile sale, dar atunci când uită de ele, corpul începe să îi arate în fel și chip acest lucru. Lăsând la o parte partidele de sex, când a fost ultima oară când ai acordat atenție propriilor tale nevoi?

N-ați mai făcut sex de prea mult timp

Și nici nu simți că ai avea chef de sex prea curând. Problema este că atunci când nu faci sex o perioadă de timp, apetitul sexual poate să scadă. Iar cu cât faci mai mult sex, cu atât vrei mai mult. Trebuie mai întâi să reluați activitatea în cuplu și apoi, puțin câte puțin, să reintrați în ritm.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Dragoste & Sex