7 lecții de viață de la o tânără cu cancer în fază terminală


Se spune că începem să prețuim lucrurile doar în momentul în care le pierdem. Holly Butcher, o australiancă în vârstă de 27 de ani suferind de cancer în fază terminală, a scris un text emoționant pe rețelele de socializare cu câteva zile înainte de a trece în lumea celor drepți.

Holly fusese diagnosticată cu sarcom Ewing, o formă rară de cancer care afectează oasele și țesuturile moi. Statisticile arată că 3 din 1000 de tineri suferă de acest tip de cancer.

Tânăra nu a căzut pradă depresiei, ci s-a îndârjit să profite de fiecare moment al vieții ei și să se bucure de tot ceea ce i-a oferit viața până în ultima clipă. A decis să se concentreze doar pe aspectele pozitive ale vieții și a învățat lecții care i-au permis să părăsească această lume în pace. Ceea ce a învățat de-a lungul scurtei sale vieții a împărtășit în ultimele zile pe acest pământ cu cei care o urmăreau pe rețelele de socializare.

Lecții de viață de la o tânără cu cancer în fază terminală

Urmărește materialul video de mai sus și vezi care sunt cele 7 lecții de viață pe care ni le-a lăsat tânăra de 27 de ani înainte să se stingă. Iată patru dintre acestea:

1. Ține minte că fiecare zi este un cadou. Cei mai mulți dintre noi nu pun preț pe faptul că respiră sau că se trezesc în fiecare dimineață. Sunt lucruri simple, care au o valoare imensă, pe care nu o conștientizăm decât în momentul în care ne confruntăm cu o problemă de sănătate gravă. Exprimă-ți zilnic recunoștința pentru aerul pe care-l respiri, pentru corpul pe care-l ai, pentru familia și prietenii care te înconjoară.

2. Apreciază faptul că ești sănătoasă și că ai un corp care funcționează normal. În loc să te plângi de faptul că nu ai silueta visată, fii recunoscătoare pentru faptul că organismul tău funcționează normal și ai grijă de el.

3. Hrănește-ți spiritul. Renunță la rețelele sociale din când în când și conectează-te la natură. Meditează, fă yoga, relaxează-te în mijlocul naturii.

4. Dăruiește și donează. Generozitatea îți dă un sentiment de satisfacție imposibil de exprimat în cuvinte. Încetează să mai economisești bani și dăruiește-i celui aflat în nevoie. Nu știi când părăsești această lume și agoniseala nu-ți va mai servi la nimic. Ajută-i pe cei nevoiași. Donează sânge, haine, bani. Fă-le regulat cadouri celor pe care-i iubești. Fii responsabilă de bucuria celor din jur. Satisfacția ta va fi imensă.

Vezi si

Citate cu care să-ți începi ziua. Te ajută să-ți găsești motivația pentru întreaga zi

3 lucruri care rănesc inima unei mame

Cum îi ții pe eventualii agresori la distanță

Sursa video: pexels.com

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Alte video-uri