Citate cu care să-ți începi ziua. Te ajută să-ți găsești motivația pentru întreaga zi


Se zice că ziua bună se cunoaște de dimineață. Să recunoaștem, însă, că nu ne trezim chiar în fiecare zi bine-dispuse, debordând de energie și pregătite să dăm piept cu problemele de peste zi.

Tocmai de aceea ne-am gândit să îți propunem să îți începi ziua cu câteva citate inspiraționale, care să te ajute să-ți dai seama că viața merită trăită frumos, indiferent de provocările pe care ni le rezervă.

Citate cu care să-ți începi ziua

Iată câteva dintre citatele motivaționale. Mai multe, găsești în materialul video de mai sus:

“M-am pierdut pe mine încercând să mă fac plăcută de oamenii din jur. Acum, când încerc să-mi plac mie, îi pierd pe cei care altădată îmi erau aproape.”

“Să nu te rușinezi că porți aceleași haine, că nu ai un telefon de ultimă generație, că ai o mașină veche. Să te rușinezi atunci când încerci să pari ceea ce nu ești.” (Jose Mujica, fost președinte al Uruguay-ului, cel mai sărac președinte din lume)

“Privește în urmă la tot ce ai traversat până acum, la tot ce-ai îndurat, la tot ce-ai reușit, la toate încercările prin care ai trecut. Privește către trecut și fii mândră de tine. Dacă acum ești aici, este pentru că ai știut să te ridici de fiecare dată.”

“Începând de azi, poartă-te cu fiecare om ca și cum ai ști că va pieri până a doua zi. Oferă-i toată grija, bunătatea și înțelegerea de care ești în stare, și asta fără a te gândi la răsplată. Viata ta nu va mai fi niciodată la fel.” (Og Mandino)

Nu-i așa că-ți merg la suflet?

Vezi si

3 lucruri care rănesc inima unei mame

Cum să te comporți ca să nu ajungi o țintă ușoară pentru agresori

10 citate ale lui Coco Chanel care vor inspira orice femeie

Sursa video: pexels.com

Vezi și alte citate motivationale

Îți recomandăm o listă de citate scurte despre fericire, motivație și încredere.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Alte video-uri