3 lucruri care rănesc inima unei mame


Ni se întâmplă uneori, oricât de mult ne-am iubi părinții, să îi rănim. Adesea, poate nici nu ne dăm seama că o facem. Sigur, părinții ne vor ierta întotdeauna, dar rănile vor rămâne adânc imprimate în sufletele lor și nimic niciodată nu le va putea șterge.

Iată care sunt cele 3 lucruri care rănesc inima unei mame

  1. Lipsa de recunoștință. Îi poți fi recunoscătoare făcând gesturi simple: spune-i că o iubești, sărut-o și îmbrățișează-o, ascult-o când îți povestește ceva, întreab-o cum și-a petrecut ziua, ajut-o în gospodărie și însoțește-o la cumpărături. Nu uita nicio clipă că ești cea mai importantă persoană din viața ei!
  2. Conflictele dintre frați. Nu rupeți legăturile, nu alimentați conflictele dintre voi, nu vă certați în fața mamei voastre, nu vă vorbiți frații de rău în fața ei. Demonstrații că vă înțelegeți dine chiar dacă aveți păreri diferite asupra unui subiect. Demonstrați-i mamei voastre că iubirea dintre voi e mai presus de orgolii.
  3. Indiferența. Chiar dacă ai ajuns la maturitate, rămâi copilul mamei tale. De aceea, ea va vrea să faci parte în continuare din viața ei, va vrea să împărtășească cu tine reușitele și eșecurile ei. Adesea, pe acestea din urmă nu ți le va povesti pentru a te proteja și a nu te încărca cu problemele ei. Încurajeaz-o să-ți vorbească despre orice. Nu îi ignora nevoile și nu o exclude din viața ta. Ea are nevoie să simtă că îți este la fel de indispensabilă cum îți era când erai doar un copil.

Urmărește materialul video de mai sus pentru a vedea mai multe detalii despre comportamentel epe care ar trebui să le adoptăm ca să nu ne mai rănim părinții.

Vezi si

Cum să te comporți ca să nu ajungi o țintă ușoară pentru agresori

10 citate ale lui Coco Chanel care vor inspira orice femeie

Cuvintele înțelepte ale lui Osho te vor ajuta să vezi viața cu alți ochi

Sursa foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Alte video-uri