6 lucruri pe care să nu i le spui unui Berbec

zodia berbec

zodia berbec

Nativii din Berbec sunt, în general, persoane destul de tolerante și rezistente la critici. Poți să le spui ce ai pe suflet sau ce nu îți place la ei, fără să creezi o tragedie. Însă există lucruri pe care nu le place deloc să le audă. Iată despre ce e vorba!

  1. 'Ești sigur că nu ai nevoie de ajutor?'

Berbecii sunt independenți și le place să se descurce singuri. În plus, sunt și destul de orgolioși. Nu le place să se bazeze pe cei din jur, iar dacă e să ceară ajutorul, o fac doar după ce s-au convins că nu se descurcă singuri.

  1. 'De ce te-ai supărat așa de tare?'

Berbecii suportă criticile, dar nu atunci când e vorba de sentimentele lor. Nu e bine să-i spui că e prea supărat, prea trist, prea îndrăgostit sau prea melancolic.

  1. 'Ai și tu răbdare!'

Este unul din puținele lucruri pe care un Berbec nu le poate face. Poate să mute și munții din loc pentru cei dragi, dar nu poate să fie răbdător. Și, în plus, se enervează foarte tare dacă îi ceri asta.

  1. 'Ești un egoist.'

Da, Berbecul se gândește mai întâi la fericirea lui și abia apoi la a altora. Dar nu ar face niciodată rău intenționat. I se spune destul de des că e egoist, dar urăște să audă asta.

  1. 'Nu e decizia ta.'

Berbecului îi place să conducă, să ia decizii și vadă că se procedează așa cum vrea el. Chiar își dorește să hotărască și în probleme care nu îl afectează pe el. Evident că nu e corect să se întâmple așa, dar nu e bine să i-o spui în față.

  1. 'N-o să reușești.'

El crede că e în stare să facă orice și cam așa e, în general. Urăște să fie descurajat. Asta îl ambiționează și mai tare, dar când aude replica de mai sus de la o persoană dragă, îl și supără.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Astromania