Cum sunt influenţate zodiile de echinocţiul de toamnă

Principalul eveniment astrologic al săptămânii 19-25 septembrie este echinocțiul de toamnă, care va avea loc pe data de 22 septembrie, la ora 17.21. Iată, așadar, ce ne așteaptă în această săptămână din punct de vedere astrologic.

echinoctiul de toamna

BERBEC

Echinocțiul de toamnă vă ajută să vă detașați de problemele cotidiene și să vă regăsiți echilibrul interior.

În această săptămână, sunt favorizate dezacordurile cu partenerul de viață. Așa că aveți mare grijă și faceți tot ce ține de voi pentru a nu intra în conflicte majore cu acesta. Pentru nativii singuri, nu este o perioadă favorabilă intrării într-o relație, întrucât pentru ei urmează o perioadă bulversantă.

Financiar, traversați o perioadă confuză, drept urmare nechibzuința vă poate destabiliza destul de serios bugetul. Din punct de vedere al sănătății, veți avea un tonus de zile mari și veți fi plini de energie, prin urmare această perioadă este foarte favorabilă începerii unui regim de slăbire și practicării unui sport.

TAUR

Echinocțiul din 22 septembrie favorizează, în cazul vostru, regăsirea echilibrului afectiv.

Urmează o perioadă destul de bună din punct de vedere relațional, atât pentru Taurii implicați deja într-o relație de cuplu, cât și pentru cei care nu formează încă un cuplu. Dacă vă aflați printre cei care au deja un partener, veți redescoperi armonia și fluturii în stomac de la începuturi. Dacă, în schimb, faceți parte dintre nativii singuri, aveți șanse destul de mari să intrați într-o relație lungă chiar în primele zile ale acestei săptămâni.

Cu banii nu vor fi probleme, în perioada următoare, cu condiția să nu vă asumați riscuri financiare majore. Deși nu vor exista probleme majore de sănătate, unii dintre voi s-ar putea confrunta cu alergii ușoare sau cu dureri articulare. Din fericire, nimic grav.

GEMENI

Echinocțiul de toamnă vă predispune la introspecție, iar acest lucru vă va ajuta să vă lămuriți o serie de probleme existențiale.

Jupiter va influența pozitiv cuplurile în care se află Gemeni. Veți experimenta senzații unice, de multă vreme uitate. Cu sprijinul lui Venus, mulți dintre Gemenii singuri se vor bucura de cine la lumina lumânărilor și, de asemenea, de plimbări romantice în compania unor persoane speciale.

Vești bune din punct de vedere financiar. În această săptămână, astrele sunt de partea voastră și vă ajută să câștigați bani din cele mai neașteptate surse. În ce privește sectorul sănătății, problemele de sănătate care v-au dat bătaie de cap până acum sunt pe cale să se amelioreze.

RAC

Echinocțiul de toamnă din 22 septembrie vă va determina să meditați îndelung la relația de cuplu și, în unele situații, să luați o decizie legată de aceasta. Cu siguranță, orice decizie ați lua, aveți încredere că va fi cea bună.

Din punct de vedere financiar, săptămâna aceasta nu este tocmai propice luării unor decizii importante.

În sectorul sănătății, beneficiați de protecția de Jupiter, așa că veți deborda de energie și veți avea un tonus excelent. Mare atenție, însă, la variațiile mari de temperatură din această perioadă, deoarece sunteți predispuși la afecțiuni respiratorii care vă pot țintui la pat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop