5 moduri simple în care poți decora un perete

Cea mai simplă variantă de decorare a pereților o reprezintă tablourile. În multe case, locul lor este luat de fotografiile de vacanță, adunate într-o galerie – o idee pentru care nu trebuie să scoți mulți bani din buzunar și care dă personalitate livingului sau holurilor. Se poate merge însă mult mai departe cu ideile de decorare a pereților și despre asta discutăm în cele ce urmează.

Iată câteva dintre cele mai creative moduri în care poate fi decorat un perete:

  1. Cu tapet decorativ

Soluția clasică este și una dintre cele mai spectaculoase, astfel de modele de tapet decorativ schimbând imediat fața oricărui perete. Tapetul nu va ieși niciodată din tendințe și, cu toate că este destul de accesibil, este un element pe care orice apartament îl poate avea în comun cu conacele și castelele englezești.

  1. Cu pălării de paie

Pălăriile pot lua locul tablourilor din living. Agață pe perete, deasupra canapelei,  câteva pălării de diverse culori și mărimi, în așa fel încât să obții o mini-galerie. Poate fi vorba despre pălării țărănești din fetru sau pălării aduse de pe alte meleaguri.

  1. Cu litere supradimensionate

Nimic mai simplu și mai de efect decât să agăți două litere uriașe pe un perete – o idee pe care o poți pune în practică în living sau în bucătărie.

  1. Cu câteva oglinzi vintage

Poți agăța una sau două-trei oglinzi pe același perete, dacă pe toate le-ai găsit la târgurile de antichități și au, deci, cel puțin un lucru în comun.

Gaf-Lila / Shutterstock.com

  1. Cu rafturi minimaliste

Câteva etajere simple unde poți așeza cărți și obiecte de decor îmbracă de minune un perete gol.

Sursa foto: united photo studio / Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Home deco