4 trucuri ca să dai un suflu nou casei tale chiar weekendul acesta, fără renovare și cheltuieli mari

E vremea curățeniei de primăvara și a înnoirilor, iar aceste trucuri te vor ajuta să dai un suflu și un aspect nou casei tale fără cheltuieli mari și fără prea multe eforturi.

Primăvara este un prilej excelent pentru a face câteva schimbări în viața ta, atât în ceea ce privește adoptarea unor obiceiuri sănătoase, cât și în casa ta. Nu trebuie să schimbi toată mobila din locuință sau să faci renovări complexe, pentru a avea parte de o atmosferă înnoită, iar noi îți vom arăta câteva trucuri pentru ca fiecare cameră să aibă un aspect împrospătat.

Nu ai nevoie de un buget mare, iar rezultatul va fi, cu siguranță, unul splendid. Poți apela la un astfel de credit doar cu buletinul, de valoare mică, și care să-ți pună la dispoziție suma de care ai nevoie pentru a face schimbările chiar weekendul acesta. Ai banii în cont în scurt timp, așa că poți să-ți pui planurile în aplicare fără întârziere. Iată ce trucuri îți propunem pentru fiecare încăpere din casa ta:

  1. O bucătărie ca nouă, cu aceasta schimbare foarte simplă

Masa și scaunele tale din bucătărie și-au pierdut farmecul pe care îl aveau când le-ai cumpărat? E foarte simplu să le readuci la viață cu ajutorul vopselei. În plus, această modificare va aduce o schimbare de necontestat în încăpere.

Le poți vopsi chiar tu, tot ce ai nevoie este o vopsea, un lac, o pensulă și niște ziare vechi sau un cearceaf, pentru a nu păta podeaua. După ce le vopsești în culoarea pe care ți-o dorești, lasă-le la uscat o zi, apoi aplică un start de lac pentru a fixa vopseaua și pentru a împiedica transferul. Când le vopsești, nu uita să pui pe jos niște ziare sau un cearceaf vechi, ca să nu cadă accidental picături de vopsea pe podea. E simplu, gata în maximum o oră și nu necesită nici un efort mare.

  1. Ce poți face în living pentru a-i imprima o atmosferă înnoită

În living este de ajuns să schimbi draperia, pentru a crea o atmosferă nouă și proaspătă. Alege o draperie cu un imprimeu floral, în ton cu sezonul cald, și vei imprima întregii camere o atmosferă primăvăratică. Dacă nu găsești un model care să îți placă, achiziționează un material de la un magazin de metraje, apoi apelează la o croitoreasă, pentru a face tivul și a-i pune banda pentru clemele de agățat pe galerie.

O altă idee este să schimbi vechiul covor, vei vedea că deși nu este o modificare radicală, este de ajuns pentru a da senzația unei camere abia renovate.

  1. Un mic artificiu de design în măsură să schimbe aspectul băii – schimbă bateriile + chiuveta

Și în baie poți să ai parte de o schimbare fără cheltuieli și fără efort. Este de ajuns să schimbi robineții de la cadă sau de la chiuvetă. De asemenea, dacă ai o cadă care și-a pierdut strălucirea și nicio soluție nu o ajută să revină la aspectul de la început, poți să o emailezi. Va deveni ca nouă, însă cu un cost și cu un efort minime.

  1. Dormitorul tău va căpăta un aer împrospătat cu acest truc simplu

Și în dormitor poți apela la câteva trucuri simple. În cazul în care mobilierul începe să-și arate anii, poți apela la colantarea lui, mai ales în cazul obiectelor mai mici – comodă sau noptiere. Vei găsi autocolante de mobilier atât în modele care imită lemnul, cât și în alte modele. Pentru comoda cu sertare, îți propunem să colantezi fiecare sertar cu un alt model, va deveni o piesă unică și care va anima întreg dormitorul.

Ce spui de aceste schimbări? Pe care ai de gând să o pui în practică? 

Sursa foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Home deco