4 poziții yoga pe care este recomandat să le practici ca să fii fericită

Yoga înseamnă Uniune. Uniunea dintre minte, corp și spirit, uniunea cu ceilalți oameni, cu natura și cu Dumnezeu.

„Precum binecunoscutul dicton latin „Mens sana in corpore sano', Yoga ne aduce flexibilitate nu doar în corp dar și mintea noastră va fi mai flexibilă, mai sănătoasă și vom putea trăi mai conștient și plenar, vom putea lua cele mai bune decizii, vom rezolva cu calm situații stresante, vom ști să gestionăm mai bine activitățile solicitante, vom avea relații mai armonioase și pline de savoare', explică Sorina Ivan Mare, instructor Yoga.

Fericirea, bunăoară, pentru că despre ea discutam mai devreme, este una dintre stările pe care Yoga ni le poate aduce simplu și rapid.

4 poziții yoga pe care este recomandat să le practici ca să fii fericită

1. Goddess Pose

Lucrează mușchii picioarelor și ne ajută să avem coapse mai frumoasă și fără celulită. În plus, această asana vine cu beneficii reale asupra posturii, obligându-ne să ținem coloană dreaptă. Încredere în sine, curaj, fermitate și bucurie, plusuri evidente.

2. Cat and cow

Încălzește corpul foarte repede și ne eliberează tensiunea de la nivelul coloanei. Poziția „Cat and cow' este perfectă pentru a fi făcută la începutul programului.

3. Warrior II Pose

Curaj, fermitate, încredere în propriile forțe. Warrior II Pose este un exercițiu pe care trebuie să-l faci musai dacă-ți dorești să fii fericită tu cu tine.

4. Supta Baddha Konasana

Aceasta este o asana care calmează sistemul nervos, oferă o stare de relaxare și bună dispoziție. Iată o cale sigură să obții starea absolută de fericire.

Ioana Ginghină, despre creșterea fiicei sale după divorț: „Nu este ușor'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Sfatul Medicului