S-a încheiat Balcaniada de dresaj de la Plovdiv cu un real succes pentru echipa României. Bravo, fetelor!

 

Bravo fetelor! S-a încheiat Balcaniada de dresaj de la Plovdiv cu un real succes pentru echipa României. Organizată în Bulgaria, Balcaniada de anul acesta a adus României medalii importante.

Suntem mândri de rezultatele reprezentantelor dresajului românesc. După mulți ani, România a avut echipă la fiecare probă din cadrul competiției. În prima zi s-a intonat imnul țării noastre pentru echipa de juniori, legitimați la Clubul Sportiv al Armatei Steaua București, formată din Iulia Caba, Zoe Ionescu și Daria Paliciuc, aceasta realizând cel mai bun punctaj.

Rezultate deosebite au avut și copiii, Catinca Vasiliu și Ruxandra Ursache, care au obținut locul I și, respectiv, locul III la progresia preliminară. Nu în ultimul rând, echipa de seniori, reprezentată de Selina Alexandrescu (contribuție), a obținut medalia  de bronz.

Și în a doua zi de Balcaniadă am avut motive de bucurie, intonarea imnului României auzindu-se din nou: sportiva roș-albastră, Daria Paliciuc, a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la testul individual pentru juniori. La aceeași proba, Zoe Ionescu a obținut locul IV.

Dresajul românesc capătă amploare prin obținerea medaliei de aur de către echipa de copii: Isabela Zaman, Ruxandra Ursache și Catinca Vasiliu.

Felicitări antrenori: Selina si Sorin Alexandrescu

foto: Facebook

Citește și:

Suporterii Campionatului Mondial de Fotbal fac un spectacol fără precedent cu machiajele și costumele extravagante. GALERIE FOTO

Ai o zi proastă? Iată ce trebuie să faci… să-ți fie bine

Trei băuturi pe bază de citrice care te ajută să slăbești rapid. Iată cât de simplu se prepară

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse