Horoscop 12-18 mai: Trăiri şi dorinţe intense

Horoscop 12-18 mai: Trăiri şi dorinţe intense

1624390_639402176126224_263905419_n-250x307Astrologul Ana Gabriela Tăutu ne prezintă previziunile astrale pentru săptămâna 12-18 mai 2014. Am ajuns la jumătatea ciclului Lunar curent, care a început la Luna Nouă din semnul Taurului, marți, 29 aprilie, când s-a produs și o eclipsă inelară de Soare (neobservabilă din țara noastră).

Miercuri seara,14 mai, se formează fază de Luna Plină cu Luna la gradul 24 în semnul Scorpionului.

Este posibil să simțim foarte intens acest moment atunci, dar și întreaga săptămână deoarece planeta Venus, care guvernează semnul Taurului în care a fost Luna Nouă și eclipsa, participă la configurația despre care am mai vorbit de la începutul anului și anume crucea cosmică pe semnele cardinale.

Planeta Venus tranzitează semnul Berbecului și formează aspectul de cuadratură cu Pluton (Capricorn) chiar în ziua Lunii Pline, miercuri. Apoi, va face conjuncție cu Uranus, vineri, 16 mai, dar și,cuadratură cu Jupiter (Rac) duminică, 18 mai. Prima interacțiune cu crucea cosmică a fost duminică, 11 mai, când a construit opoziatia cu Marte. Astfel, pe parcursul acestei săptămâni vom derula un exercițiu de antrenament afectiv, de clarificare și reorganizare sentimentală.

Aceste influențe se simt deja de săptămâna trecută și le vom mai simți și săptămâna următoare. Dar în zilele acestea traversăm punctul de maximă intensitate. Acum este important să ne observăm trăirile, să ne observăm în interacțiune cu ceilalți și să recunoaștem ce ne deranjează, ce considerăm noi că trebuie neapărat să schimbe ceilalți pentru a-i putea iubi.

Aceasta este zona de efort maxim pe care îl facem în aceste zile. Acolo există o nevoie interioară care ne transformă într-un cerșetor' sentimental-afectiv.

Facem cu toții parte dintr-o înlănțuire a nevoilor noastre, condiționându-ne reciproc. În felul acesta creștem presiunea care apasă pe sufletul nostru precum și asupra celor din jur.

Este potrivit să avem permanent preocuparea de a ne observa și de a elibera această presiune. Acum este un astfel de moment, în care influențele astrale ne ajută să vedem clar situația care creează presiunea și să o detensionam, transformându-ne.

Putem face asta înțelegând care este diferența între dorință și nevoie.

Este normal, sănătos și omenește, să ne dorim tot felul de lucruri și experiențe, până la prezența unor oameni în viața noastră, dar să nu transformăm aceste dorințe în nevoi.

Este important să înțelegem că nu depindem de realizarea acestor dorințe și nu suntem limitați de nerealizarea lor. Pe măsură ce înțelegem diferența dintre dorințele și nevoile noastre, ne eliberăm de sub presiunea atașamentelor pe care le-am construit.

Interacțiunea planetei Venus cu planetele din schema crucii cosmice poate aduce în atenția noastră și aspectele financiare. Este posibil să traversăm situații care ne solicită, pe unii mai mult, pe alții mai puțin, să lucrăm asupra atitudinii noastre față de bani.

Dacă acceptăm ideea că și banii simbolizează un tip de energie și reprezintă un instrument de lucru, atunci înțelegem că orice problemă financiară se naște dintr-o anumită atitudine față de bani, care se cere a fi transformată.

Oricât de greu ni s-ar părea că traversăm zilele următoare, ele reprezintă doar un timp potrivit pentru observarea și compensarea (vindecarea) temerilor care țin de sentimentele și afectivitatea noastră precum și de interacțiunea cu ceilalți și cu energia banilor.

Tendința noastră este de a căuta soluții logice. Dar acum, mai mult ca oricând, este important să ne urmărim sentimentele și îndemnul inimii.

Planul mental este bine susținut de influențele astrale, dar acest lucru ar trebui să ne ajute să formulăm concluziile și să le transmitem, să ne exprimăm convingerile. Analiza de bază ar fi potrivt să o facem cu înțelepciunea inimii.

Până la Luna Plină avem trei zile de efort care poate produce impact maxim, dacă ne păstrăm în echilibru. După faza de Lună Plină, intrăm în a doua jumătate a ciclului Lunar curent, în perioada de descreștere a Lunii.

Știm deja că această perioadă este potrivită să acționăm pentru concretizare, finalizare, eliberare, curățenie și curățare.

Cei care sunt preocupați de propria evoluție spirituală pot folosi această săptămâna pentru a-și armoniza în mod conștient relațiile, prin desprinderea din acele parteneriate prin care nu mai construiesc nimic și prin reorganizarea, optimizarea celor pe care vor să le dezvolte în continuare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Astromania