22 de ani de Avantaje

Acum 22 de ani nu știam că destinul o să-mi pună la dispoziție mai multe uși. Și că de mine va depinde pe care aleg s-o deschid.

Acum 22 de ani credeam că viața mea sexuală va fi un nesfârșit carusel de emoții și trăiri magnifice, fără excepții.

Acum 22 de ani credeam că părinții mei vor trăi veșnic, iar eu voi fi mereu tânără și neliniștită. Și că nimeni și nimic n-o să mă doboare.

Acum 22 de ani ne părăseau Ștefan Bănică și Emil Cioran, iar eu plângeam după Michael Jackson.

Acum 22 de ani nu concepeam ca o tănără de 30 de ani să fie diagnosticată cu cancer de sân și, pentru că nu cancerul era subiectul principal de discuții, întreaga Românie emitea păreri despre cel mai grav accident aviatic: prăbușirea avionului Airbus la Balotești, care zbura din București către Bruxelles cu 61 de oameni la bord.

Acum 22 de ani eram studentă în primul an la Teatru și credeam că voi ajunge să rup în două scândurile scenelor din București din prea-plinul de talent cu care mă născusem. Nici prin cap nu-mi trecea că după absolvirea facultății voi fi soție și mamă și că o să-mi placă la nebunie povestea asta…

Acum 22 de ani nu bănuiam cât de mult pot ajunge să iubesc, cât de multe sunt capabilă să fac din iubire, și cât de multe sunt dispusă să tolerez, să închid ochii, să accept.

Acum 22 de ani îmi spuneam părerile zgomotos, cu aplomb. Nici nu-mi imaginam că va veni o zi când voi prefera să le ascult mai întâi pe-ale altora.

Acum 22 de ani credeam că la 40 mă voi dumiri în sfârșit că molidul nu e brad veritabil și că n-o să-i mai acord tot atâta credit cât unui falnic și autentic exemplar.

Acum 22 de ani credeam că nicio celulă cancerigenă nu se va apropia de familia mea pentru că, nu-i așa, pe vremea aia cancerul era ereditar și, dacă străbunicii meu muriseră de plictiseala bătrâneții, la fel îi aștepta și pe ai mei.

Acum 22 de ani nu aveam niciun crater pe inimă, pe suflet, pe piele. Nu mă gândeam nicio secundă că la 40 de ani voi fi tăcută, liniștită, năucitor de sinceră cu cei pe care-i iubesc și excesiv de sensibilă la toate vibrațiile și energiile celor din jur.

Acum 22 de ani apărea pe piață primul număr din REVISTA AVANTAJE, iar eu am umplut apoi casa cu toate numerele care au urmat. Nu știam că peste 22 de ani voi ajunge să vă scriu și să semnez redactor șef în dreptul numelui. Și nici că voi fi nevoită să închei cu un clișeu banal: să credeți în destin cu tot sufletul pentru că nimic nu-I întâmplător. Și că niciodată, în nicio circumstanță, destinul ăsta nu rămâne dator…

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Editorial