2 zodii și-au cunoscut sufletul pereche în 2015, dar nu și-au dat seama încă

cuplu romantic

Cele mai multe relații nu încep cu dragoste la prima vedere, ca în filme. Este valabil și în cazul acestor două zodii, care în anul 2015 și-au întâlnit sufletul pereche, dar nu și-au dat seama încă. Probabil că în 2016 vor avea ocazia să cunoască mai bine anumite persoane și vor descoperi că au calități nebănuite.

Balanța 

Pentru Balanțe, anul 2015 a fost unul bun din punct de vedere sentimental, numai că majoritatea nativilor, în special femeile, au fost mai concentrați pe alte aspecte ale vieții lor – carieră, bani – și nu au avut timp să se gândească prea mult la dragoste.

De altfel, pentru femeia Balanță este posibil ca tocmai profesia să-i fi adus în preajmă sufletul pereche. Un bărbat cunoscut prin intermediul locului de muncă va deveni tot mai apropiat în 2016 și se va dovedit plin de calități care o vor impresiona. Fie că este un coleg de serviciu sau școală, fie că e un client sau un colaborator, acest bărbat nu a lăsat o primă impresie foarte bună. Cel mai probabil este vorba de un om introvertit, care nu și-a arătat adevărata față pentru că nu are încă încredere în tine, dar pe măsură ce te cunoaște mai bine, va reuși să-și deschidă sufletul și vei observa că are toate calitățile pe care le cauți.

Dacă ești o Balanță singură, important e să acorzi atenție mai multă celor din jur și să nu respingi bărbații, chiar dacă, la prima vedere, nu se încadrează în standardele tale. Anul 2016 va fi anul surprizelor.

Săgetător

Anul 2015 nu a fost unul foarte bun pentru Săgetători. Au fost probleme pe toate planurile, inclusiv sentimentale și mulți nativi singuri se pot simți descurajați. Rănită și lipsită de speranță, femeia Săgetător nu a fost prea atentă la bărbații din jur, considerând că toți sunt la fel.

Dacă e și cazul tău, s-ar putea să descoperi că te-ai înșelat. O persoană cunoscută prin intermediul grupului de prieteni se va dovedi a fi altfel decât credeai. Cel mai probabil, este vorba de un bărbat pe care l-ai considerat superficial sau 'fustangiu', iar această primă impresie te-a făcut să te ferești de el. Anul 2016 îți va aduce însă mai multă liniște din punct de vedere sentimental. Vei avea răgazul să analizezi în voie comportamentul celor din jur și, ținând cont de experiențele din 2015, vei fi mai matură și mai deschisă noilor posibilități. Nu este exclus să descoperi că superficialitatea unora e doar o metodă de autoapărare, că un 'fustangiu' poate fi de fapt un bărbat vulnerabil, care se teme, la rândul lui, să iubească din nou.

Chiar dacă ți-e încă teamă că vei fi rănită, anul acesta trebuie să riști puțin și să-ți deschizi sufletul. Este posibil să fie anul în care viața ta sentimentală se va schimba în bine.

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Astromania