Cum influențează solstițiul de iarnă cele 12 semne zodiacale

horoscop 21-27 decembrie

Pe 22 decembrie, la ora 6:48, are loc solstițiul de iarnă. Tot în această zi are loc și trecerea în semnul zodiacal al Capricornului. Iată cum influențează solstițiul de iarnă cele 12 zodii.

horoscop 21-27 decembrie

BERBEC

Solstițiul de iarnă vă aduce energia pozitivă de care ați fost privați în ultima vreme și încrederea în forțele proprii. Veți fi astfel capabili să duceți la bun sfârșit proiecte noi, care vă vor aduce beneficii uriașe.

În ciuda energiei pe care o veți avea, nu veți putea evita crizele de nervi. Totuși, acestea sunt trecătoare și nu reușesc să vă abată din drum. Așa că indiferent de natura proiectelor ce se vor desfășura în perioada următoare, acestea vor fi bifate mai mult decât onorabil.

TAUR

Pe voi, solstițiul de iarnă vă cadorisește cu ceva mai multă energie decât în mod normal, dar și cu putere de convingere. Veți reuși, așadar, să obțineți lucruri, indiferent de natura lor, pe care vi le doreați de mult timp. Astfel, în special la locul de muncă veți reuși să obțineți avantaje substanțiale bine-meritate.

Relația cu partenerul de cuplu va beneficia de influența planetei Jupiter, astfel că dacă până acum v-ați confruntat cu blocaje, lipsă de comunicare, inhibiții, acestea vor deveni de domeniul trecutului.

GEMENI

Vouă, solstitiul de iarna vă conferă impulsivitate. S-ar putea ca nici voi să nu vă recunoașteți. Abordați lucrurile cu cât de mult calm puteți, pentru că impulsivitatea voastră ar putea avea consecințe dintre cele mai neplăcute asupra relațiilor cu cei din jur.

La locul de muncă vi se vor cam pune bețe în roate, iar acest lucru, coroborat cu tendința voastră de a exagera și cu maniera impulsivă de a comunica cu ceilalți, va conduce la tensionarea atmosferei și, nu este exclus, la acordarea de sancțiuni. Chiar vă doriți asta în prag de sărbători?

RAC

Solstițiul de iarnă vă face mai încrezători în forțele proprii și, în consecință, mai îndrăzneți. Veți avea curajul să cereți lucruri pe care ați avut o reținere în a le cere până acum, cu toate că vi se cuvin, și veți avea plăcuta surpriză de a vă fi și acordate.

Totuși, în pofida faptului că veți obține tot ceea ce vă doriți și meritați, nu veți obține ușor. Și asta pentru că Jupiter vă pune niște bețe în roate. Aveți nevoie să vă înarmați doar cu puțină răbdare. Putere de convingere aveți, așa că totul se va sfârși în mod satisfăcător.

LEU

Voi sunteți printre cei mai puțin privilegiați de solstițiu. Acesta vă face să vă pierdeți foarte ușor concentrarea, astfel încât lucruri pe care vi le doreați a le rezolva urgent vor trebui amânate. De fapt, e cel mai bun lucru pe care-l puteți face. Amânați rezolvarea problemelor importante pentru că oricum sunteți cu capul în nori și nu veți găsi cea mai bună soluție.

Această stare de spirit a voastră ar putea avea repercusiuni și asupra relației de cuplu. Sunteți tentați să tratați cu superficialitate nevoile partenerului, să le minimizați și acest lucru ar putea stârni reacții nedorite din partea lui.

FECIOARĂ

Pe voi, solstițiul vă va ajuta să vă relaxați cum se cuvine. Era și cazul, ținând cont de abundența de evenimente din ultima perioadă care v-au obosit fizic și psihic.

De altfel, este o perioadă ideală să vă apucați de sport. Oricum v-ați propus de mult acest lucru, însă de fiecare dată interveneau alte priorități. Dacă veți reuși să vă mobilizați de această dată, astrele vor fi de partea voastră și vă vor ajuta să obțineți rezultate rapid: scăpați de kilograme, vă tonifiați și, cel mai important, scăpați de energia negativă.

BALANȚĂ

Pentru voi, solstițiul vine cu recompense din mai multe direcții. Veți intra în posesia unor sume de bani frumușele, veți avea alături oameni foarte dragi, a căror revedere vă va face o bucurie imensă, vă veți putea răsfăța cu tot felul de tratamente cosmetice pe care vi le vor face cadou cei apropiați.

Nimic nu vă va putea scoate din starea zen în care veți intra odată cu solstițiul. Nici măcar reacțiile surprinzătoare și, pe alocuri, deplasate ale partenerului de cuplu, reacții care, în mod normal, reușeau să vă enerveze peste măsură.

SCORPION

Pe voi, solstițiul de iarnă vă determină să fiți mai sociabili, mai prietenoși, mai empatici. Veți lega mai ușor relații și ați putea avea surpriza să faceți cunoștință cu persoane cu adevărat deosebite, care se va dovedi că vor avea un rol extrem de important în evoluția voastră.

Din păcate, nu la fel de prietenoși' veți fi în relația de cuplu, și nu din vina voastră, ci a partenerului, ale cărui reacții exagerate vă vor pune răbdarea la grea încercare. Totuși, încercați să lăsați de la voi. Ar fi păcate să aveți niște sărbători agitate din cauza toanelor partenerului.

SĂGETĂTOR

După Gemeni și Lei, voi sunteți a treia zodie mai puțin privilegiată de acest eveniment astronomic. Sunteți plin de energie negativă și riscați să intrați foarte ușor în conflicte. Mai grav este dacă aceste conflicte se desfășoară la locul de muncă, pentru că există riscul să fiți sancționați.

Din cauza acestei negativități pe care o veți împrăștia în jur în această perioadă, și viața de cuplu va avea de suferit. Încercați să nu stați prea mult în casă și să-i căutați nod în papură partenerului. Mai degrabă ieșiți la plimbare, întâlniți-vă cu prietenii, mergeți în vizite, faceți orice vă face plăcere.

CAPRICORN

Faptul că solstițiul are loc în aceeași perioadă cu debutul zodiei Capricorn este cât se poate de benefic pentru voi. Veți avea mai multă energie decât de obicei, mai multă inspirație și mai multă prezență de spirit.

Relația de cuplu va cunoaște îmbunătățiri semnificative, pentru că veți reuși să fiți mai toleranți și mai tandri decât de obicei. Și pentru nativii singuri va fi o perioadă benefică: plutește în aer mireasma unei întâlniri importante, cu o persoană pe care o veți îndrăgi instantaneu și, poate, pentru toată viața.

VĂRSĂTOR

Pentru voi, solstițiul vine cu mai multă determinare decât de obicei, astfel că veți reuși să duceți la bun sfârșit lucruri pe care vi le propuseserăți de multă vreme, dar de care nici măcar n-ați reușit să vă apucați.

Toate acțiunile pe care le veți întreprinde acum vor avea finalul dorit. Spre exemplu, dacă veți începe să mergeți la sală în această perioadă, veți reuși să vă formați o deprindere și să vă țineți de sală mult timp de-acum înainte.

Dacă veți începe o dietă de slăbire sau de detoxifiere, veți reuși să îndrăgiți gustul mâncării sănătoase și să vi-l însușiți pentru multă vreme (nu trebuie să vă sperie apropierea sărbătorilor. Veți vedea că nu veți simți deloc nevoia să faceți excese). Dacă vreți să vă lăsați de fumat sau de alte vicii, acum e momentul.

PEȘTI

O zodie deloc favorizată de solstițiul de iarnă. Voi veți fi extrem de negativiști în această perioadă, iar apropierea sărbătorilor vă va accentua anxietatea. Din fericire, această stare este temporară, dar suficient de intensă cât să nu vă lase să vă bucurați de sărbători și de tot ce înseamnă ele.

Există șanse mari ca starea voastră de spirit să se proiecteze și asupra partenerului de cuplu. În orice caz, el nu va putea fi fericit dacă vă va vedea pe voi tot timpul îmbufnați. Orice s-ar întâmpla însă, încercați să evitați confruntările cu partenerul. Ar fi păcat să stricați magia sărbătorilor.

Sursa foto123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop