10 vedete care au câștigat lupta împotriva cancerului

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Cancer, acesta este diagnosticul pe care îl primesc tot mai multe persoane, indiferent de vârstă. Majoritatea își pierd speranța de vindecare în momentul în care sunt diagnosticate cu această afecțiune, deși există exemple care arată clar că în anumite cazuri, descoperit la timp, cancerul poate fi vindecat. 

Aceste vedete sunt celebre în întreaga lume pentru talentul lor, sunt iubite de public și deși din punct de vedere profesional au obținut tot ce și-au putut dori, destinul le-a scos în față o mare provocare. Ele sunt celebritățile care au fost diagnosticate cu cancer, dar nu și-au pierdut speranța, au luptat cu boala și în cele din urmă au ieșit învingătoare.

10 vedete care au câștigat lupta împotriva cancerului

1. Shannen Doherty

Actrița Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer de sân în anul 2015, moment care i-a schimbat viața complet. A trecut printr-o operație de mastectomie, a făcut față chimioterapiei și radioterapiei, iar acum cancerul este în remisie.

2. Ben Stiller

Celebrul Ben Stiller, actorul care a adus zâmbetul pe buzele foarte multor persoane, a descoperit în 2014 că suferă de cancer de prostată, dar pentru că a descoperit boala într-o fază incipientă, actorul s-a vindecat complet, potrivit goodhousekeeping.com.

3. Cynthia Nixon

Celebră pentru rolul din “Sex and the City”, Cynthia Nixon a luptat împotriva cancerului de sân în anul 2006.

4. Hugh Jackman

Hugh Jackman a fost diagnosticat cu cancer de piele, actorul suferind mai multe operații. Pentru a ține boala sub observație, acesta merge la control la fiecare trei luni.

5. Robert De Niro

În anul 2003, Robert De Niro a aflat că suferă de cancer de prostată într-un stadiu incipient, actorul reușind să se vindece.

6. Jane Fonda

Jane Fonda a fost diagnosticată de două ori cu cancer, prima oară în 2010, atunci când medicii au descoperit un cancer de sân, dar și în 2018, atunci când s-a intervenit pentru îndepărtarea unor celule canceroase apărute la nivelul buzei de sus.

7. Kathy Bates

Cancer ovarian și cancer de sân sunt două dintre cele mai agresive tipuri de cancer, însă Kathy Bates a reușit să lupte cu succes împotriva acestora afecțiuni

8. Christina Applegate

La 36 de ani, Christina Applegate a fost diagnosticată cu cancer de sân în stadiu incipient, iar în 2008 a optat pentru o mastectomie bilaterală.

9. Jaclyn Smith

Jaclyn Smith s-a luptat cu cancerul de sân în 2003.

10.  Sheryl Crow

Cântăreața Sheryl Crow a fost diagnosticată cu cancer de sân, dar a învins boala și acum le vorbește și altor femei despre lupta împotriva acestei afecțiuni.

 

Urmărește materialul video de mai sus pentru a vedea 10 vedete care au câștigat lupta împotriva cancerului.

Foto: shutterstock.com, hepta.ro

Citește și:

Cele mai haioase costume de Halloween purtate de copiii celebrităților de la Hollywood

Ziua internațională a internetului. 9 curiozități despre internet

15 comedii romantice pe care le vei iubi! Pe câte dintre ele deja le știi?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Alte video-uri