15 comedii romantice pe care le vei iubi! Pe câte dintre ele deja le știi?

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

10 Things I Hate About You (1999)

Pelicula, adaptare modernă a piesei Îmblânzirea scorpiei, scrisă de William Shakespeare, poartă numele unei poezii compuse de către protagonista filmului, Katarina Kat Stratford, jucată de Julia Stiles, pentru a descrie sentimentele sale față de protagonist, Patrick Verona, jucat de regretatul actor Heath Ledger.

Considerat o performață notabilă din partea ambilor actori, 10 Lucruri Nu-mi Plac La Tine reprezintă debutul regizoral al lui Gil Junger.

Acțiunea filmului urmărește povestea de dragoste haioasă dintre cei doi protagoniști și sentimentele care îi încearcă în căutarea iubirii.

If Only (2004)

Regizată tot de Gil Junger, pelicula If Only, în care rolurile principale sunt jucate de actorii Jennifer Love Hewitt și Paul Nicholls, urmărește încercările repetate ale unui bărbat de a-și salva iubita și relația.

Ian, personajul principal, este forțat să retrăiască la nesfârșit ziua în care își pierde iubita, pe muziciana Samantha, alături de care locuiește în Londra. Va reuși să o salveze?

The Proposal (2009)

Regizat de Anne Fletcher, filmul The Proposal urmărește aventura unei femei de afaceri, angajată la o celebră editură din America, în încercarea de a nu fi deportată în Canada, țara sa natală, după ce viza îi expiră.

Urmând să fie concediată, Margaret Tate, jucată de Sandra Bullock, își forțează secretarul, pe Andrew Paxton, jucat de actorul Ryan Reynolds, să se căsătorească cu ea, amenințându-l că, în caz contrar, va fi oricum și el concediat.

Pentru mai multe idei de comedii romantice reușite, urmărește clipul de mai sus!

Foto: Capturi YouTube

Citește și:

Magie, mister și vrajă în doi. Sweet Paprika ne-a predat lecția de seducție în cadrul evenimentului organizat de revista Avantaje și SevenSins

15 cele mai reușite filme de groază pentru o seară de Halloween de neuitat

Povestea tristă a fetiței în palton roșu din filmul Lista lui Schindler. A rămas marcată pe viață

Cum să îți vopsești părul în această toamnă? Nuanțele pe care vedetele le-au încercat deja!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Video