Cum se înțelege femeia Rac cu bărbații din cele 12 semne zodiacale

Femeia Rac – Bărbatul Berbec

Acest cuplu nu este unul dintre cele mai fericite pe termen lung. Femeia Rac are nevoie ca partenerul de cuplu să-i ofere siguranță, să o protejeze, lucru greu de realizat de către bărbatul Berbec, ale cărui principale trăsături sunt răceala, lipsa de implicare afectivă și chiar lipsa de tact. Nu ai cum să-i ceri să fie tot timpul alături de tine unui bărbat care se plictisește extrem de repede.

Femeia Rac – Bărbatul Taur

Un cuplu cu șanse de izbândă pe termen lung. Ambii nativi sunt amatori de liniște și îndrăgostiți de confortul pe care li-l asigură familia. Unde mai pui că sunt extrem de compatibili și pe plan sexual?

Femeia Rac – Bărbatul Gemeni

Nu este o relație cu șanse de reușită, căci nativi sunt maximum de incompatibili. Femeia Rac se atașează incredibil de ușor de oameni, în timp ce raționalul bărbat din Gemeni nu este capabil să-i înțeleagă atașamentul, pe care el îl consideră nesănătos. În plus, conservatorul Rac nu va fi niciodată pe aceeași lungime de undă cu nestatornicul Gemeni, care se plictisește repede și adoră schimbările.

Femeia Rac – Bărbatul Rac

Compatibilitate 100%. Cine poate înțelege mai bine atașamentul aproape nesănătos de oameni și de lucruri, sensibilitatea dusă la extrem și trăirile sufletești complexe ale unui Rac dacă nu tot un Rac? Puținele dispute pe care acești doi nativi le vor avea de-a lungul vieții vor fi rapid rezolvate și date uitării de parcă n-ar fi existat niciodată.

Femeia Rac – Bărbatul Leu

Au caractere diferite, însă se completează de minune. Femeia Rac este sensibilă, iar bărbatul Leu este extrem de protector. Fiecare va satisface cea mai apăsătoare nevoie a celuilalt. Femeia Rac simte nevoia să fie tot timpul protejată, să fie în siguranță, în timp ce bărbatul Leu se simte împlinit atunci când poate oferi protecție și siguranță.

Femeia Rac – Bărbatul Fecioară

Un cuplu destul de compatibil dacă stăm să ne gândim la faptul că ambii nativi au nevoie de siguranță. Bărbatul Fecioară este unul dintre cei mai protectori bărbați ai zodiacului, lucru foarte apreciat de femeia Rac. Relația funcționează cu destul de multe compromisuri din partea celor doi.

Femeia Rac – Bărbatul Balanță

Nu! Nu este o relație care să aibă sorți de izbândă pe termen lung. Ea este mult prea sensibilă pentru raționala Balanță. Oricât de promițătoare ar părea relația la început, bărbatul Balanță nu va tolera la nesfârșit sensibilitatea excesivă și toanele femeii Rac și pot izbucni conflicte ample. Cea care va suferi va fi de obicei femeia Rac.

Femeia Rac – Bărbatul Scorpion

De evitat! Ar fi nevoie de mult prea multe compromisuri pentru ca relația asta să funcționeze. În ochii femeii Rac, bărbatul Scorpion este acel caracter puternic și protector la care ea tot visează, însă acest bărbat nu va fi niciodată cu adevărat deschis. Femeia Rac va trebui să aibă un comportament ireproșabil. Din păcate, Scorpionul este o fire suspicioasă, care are tendința să se răzbune doar pe baza scenariilor pe care le are în cap.

Femeia Rac – Bărbatul Săgetator

Nu este recomandabilă această relație. Femeia Rac este sentimentală, sensibilă și mămoasă, având tendința să aibă mult prea multă grijă de bărbatul Săgetător. Fire liberă, acesta nu suportă să fie dădăcit, să fie controlul permanent, într-un cuvânt, nu suportă ca femeia de lângă el să se poarte cu el ca și cum ar fi mama, și nu partenera de viață. 

Femeia Rac – Bărbatul Capricorn

Femeia Rac și bărbatul Capricorn pot avea, cel mult, o relație de scurtă durată. Între ei poate exista atracție fizică, dar când aceasta dispare, nu prea mai rămâne nimic. Femeia Rac visează mult, își face o grămadă de planuri mai mult sau mai puțin realizabile, în timp ce rigidul Capricorn detestă să asculte pe cineva despre care el consideră că bate câmpii cu grație. 

Femeia Rac – Bărbatul Vărsător

Nu! Nici vorbă! Nu o relaţie de lungă durată. Oricâte eforturi ar face femeia Rac să ţină aprinsă flacăra pasiunii în această relaţie, nu-i va ieşi şi se va umple de frustrări. Cu Vărsătorul poţi avea aventuri de neuitat, dar niciodată nu va fi pregătit pentru o relaţie de lungă durată. Vărsătorii sunt cei mai independenţi reprezentanţi ai zodiacului. Ei îţi pot fi cei mai buni prieteni, dar niciodată iubiţi căci detestă din tot sufletul angajamentele, responsabilităţile, îngrădirile.

Femeia Rac – Bărbatul Peşti

O relaţie de lungă durată între o femeie Rac şi un bărbat Peşti va funcţiona cu mari compromisuri din partea amândurora. Pe plan sexual se pot înţelege de minune, însă alunecosul Peşte nu-i va oferi nici pe departe siguranţa de care are nevoie sensibila femeie Rac. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Compatibilitati Zodii