Compatibilitățile Taurului în afaceri, profesie și carieră

Află care sunt compatibilitățile Taurului în afaceri, profesie și carieră: cu cine face echipă bună, cu cine nu și de ce.

Zodia Taurului

Taur – Berbec

Berbecul și Taurul, de obicei, nu prea se înțeleg la muncă, din mai multe motive. Berbecul vrea să ia conducerea și să ducă sarcinile repede la bun sfârșit, în timp ce Taurul vrea să ia lucrurile mai încet și cu grijă. În scurt timp, această combinație îi poate antrena în asemenea conflicte privind felul în care trebuie să facă lucrurile încât să ducă la compromiterea unor sarcini și la ratarea unor termene de predare. Compromisul este calea. Dacă trebuie neapărat să lucreze împreună, atât Berbecul cât și Taurul trebuie să-și părăsească puțin zona de confort și să găsească împreună o cale de mijloc.

Taur – Taur

Taurul este cunoscut ca cel mai comod dintre semne, cel care-și asgură tot confortul. Când face pereche cu un alt Taur, cei doi se simt ca în Paradis. Munca se desfășoară cu mari pauze, iar reperele din carieră defilează mai degrabă lent. Dar, cel puțin, au parte de cea mai multă distracție. Provocările apar în legătură cu termenele de predare strânse, amândoi concentrându-se pe detalii mai mult sau mai puțin importante, cum ar fi ce să comande pentru prânz. Dar dacă angajatorul lor știe să-și păstreze răbdarea, ceea ce vor livra până la urmă va fi de înaltă calitate.

Taur – Gemeni

Deși Taurul și Gemenii sunt vecini în zodiac, lumile lor sunt complet rupte când vine vorba de compatibilitatea în carieră. Taurul este un semn de pământ care se mișcă încet și vrea să se asigure de tot confortul, de la condițiile de muncă până la relațiile cu colegii. De partea cealaltă, Geamănul vorbește repede, se mișcă repede, gândește repede și vrea să înainteze cât se poate de repede înspre îndeplinirea obiectivelor. Între ei se ridică un munte de neînțelegeri și frustrări pentru că fiecare încearcă să facă lucrurile în propria manieră și, în final, rezultatul muncii are de suferit.

Taur – Rac

Deși Taurul poate să fie uneori cel mai încăpățânat semn din zodiac, hotărât să facă lucrurile în felul său, poate, totuși, să facă proiectele să se închege în condiții de presiune a timpului. Tenacitatea legendară a Taurului poate fi benefică pentru coechipierul Rac care simte nevoia ca munca să aibă profunde semnificații emoționale. Împreună, cei doi lucrează bine și stabilesc o legătură trainică. Fiind un semn de apă, Racul vrea să se asigure că ceilalți au beneficiul maxim din rezultatul muncii sale, în timp ce Taurul este preocupat să ducă lucrul la bun sfârșit.

Taur – Leu

Taurul și Leul fac o combinație interesantă. Taurul se simte bine pe locul din spate atâta timp cât nevoile simțurilor sale sunt satisfăcute, în vreme ce Leul își savurează poziția din centrul scenei. Problemele apar pentru că amândoi sunt semne fixe. Asta înseamnă că fiecare are propria sa viziune distinctă asupra felului în care trebuie făcute lucrurile și sunt prea puțin dispuși la compromis. Această hotărâre poate să dea rezultate bune în privința carierei fiecăruia, dar nu garantează un rezultat bun pentru amândoi. Nu este o combinație fericită; fiecăruia dintre ei i-ar fi mai bine dacă și-ar găsi un coechipier din altă zodie.

Taur – Fecioară

Fiind ambii semn de pământ, Taurul și Fecioara au perspective similare în viață și în muncă. Amândoi se concentrează pe stabilitate și siguranță, ceea ce îi face compatibili când trebuie să muncească împreună. Taurul este preocupat mai mult de confort și de plăcerea simțurilor, în timp ce Fecioara construiește fundamente pentru viitor. Împreună, cei doi pot să aducă un plus important în orice organizație care are norocul să-i dețină. Cei doi depășesc orice obstacol și sunt loiali angajatorilor. Împreună, pot forța mult limitele.

Taur – Balanță

Taurul și Balanța au în comun ceva foarte important: sunt guvernați de planeta Venus. Aceasta îi face pe amândoi să fie preocupați de frumos, de artă, de poezie și altele asemenea. Dar în timp ce Taurul își folosește această înclinație pentru a-și asigura condiții agreabile de muncă, Balanța vrea să construiască punți și legături de susținere. Având motive foarte diferite pentru a face ceea ce fac la muncă, pot fi puțin suspicioși unul față de celălalt, neîncrezători în posibilitatea lor de a-și depăși diferențele.

Taur – Scorpion

Taurul și Scorpionul, din păcate, nu sunt cei mai buni tovarăși la muncă. Deși Taurului îi plac banii și ceea ce poate face cu ei, acest semn e posibil să se mobilizeze cam greu uneori. Dacă sunt la deadline, temperamentul aprig al Scorpionului s-ar putea manifesta, ceea ce ar strica atmosfera de lucru. Motivul pentru care aceștia doi nu se împacă bine este acela că sunt amândoi semne fixe, ceea ce înseamnă că fiecare o ține pe-a lui și nu fac niciun efort ca să ajungă la un punct de vedere comun. Această relație este atât de agitată și fracturată, încât ar fi mai bine să-și caute fiecare alt coechipier.

Taur – Săgetător

Taurul și Săgetătorul nu sunt cunoscuți în zodiac ca un cuplu armonios. Taurul preferă s-o ia încet și în thnă, în timp ce Săgetătorul preferă să avanseze repede spre scopurile sale. Taurul poate să se simtă bine stând pe loc ani de zile și preferând să-și creeze un mediu de muncă plăcut, în vreme ce Săgetătorul simte nevoia să treacă mai departe și să-și tot redirecționeze căutările. Aceste diferențe în stilul de lucru pot cauza probleme privind compatibilitatea în carieră. Pentru amândoi ar fi mai util să caute o cale de mijloc decât să încerce să-și asume toată munca și tot meritul.

Taur – Capricorn

În activitatea profesională, Taurul și Capricornul sunt perechea ideală. Amândoi sunt semne de pământ, iar asta înseamnă că sunt dedicați unor cauze comune, între care banii, siguranța, confortul și tradiția. Tenacitatea legendară a Taurului poate împinge orice proiect către îndeplinire, iar Capricornul, care este în mediul afacerilor ca peștele în apă, poate determina evoluția în carierele ambilor parteneri. Semnul de pământ comun ambelor zodii le asigură acestora simțul realității, astfel încât succesul să nu li se urce la cap. Împreună, cei doi pot muta munții din loc.

Taur – Vărsător

Taurul și Vărsătorul, fiind ambii semne fixe, pot avea reale probleme în muncă. Fiecare are idea lui despre modul în care trebuie lucrat și nu prea sunt dispuși să se asculte unul pe altul. Taurul se teme să nu-și piardă confortul, pe când grija Vărsătorului este să fie cel mai deștept din birou. Când se află împreună, sunt de așteptat izbucniri în care niciunul nu dă înapoi. În loc să facă anumite compromisuri, este posibil ca fiecare să prefere să părăsească barca. Sunt toate șansele ca fiecare să-și găsească alt partener sau să opteze pentru munca solitară.

Taur – Pești

Taurul poate fi sensibl, la fel ca și Peștii. Deși asta poate duce cu gândul la susceptibilitate reciprocă, este, totuși, posibil ca cei doi să rezoneze în activitatea profesională. Guvernat de elementul pământ, Taurul simte nevoia să pună bazele unui edificiu durabil care se va înălța în viitor. La rândul lui, nativul în Pești, fiind semn de apă, își dorește să facă parte din ceva mai mare și mai important, cu multă semnificație pentru cariera sa. Cei doi pot dezvolta o relație de durată și se pot susține reciproc în evoluția profesională.

Mihaela Serea
Foto: 123RF Stock Photo
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Compatibilitati Zodii