Ziua Mondiala a Sanatatii vine cu reduceri

Ziua Mondiala a Sanatatii vine cu reduceri

ecografie de sarcina
Stiai ca …

•Romania este in topul celor mai bolnave natiuni din Europa, ocupand printre primele locuri in privinta persoanelor care sufera de cancer mamar, de cancer de col uterin si al pacientilor cu alte afectiuni cronice?
•potrivit ultimelor statistici ale Ministerului Sanatatii, numarul pacientilor cu afectiuni de rinichi se ridica la 500.000, in timp ce numarul bolnavilor de cancer a depasit 98.000 de persoane, cel mai frecvent tip de cancer din Romania fiind cancerul mamar, urmat de cancerul de col uterin?

Aceasta situatie alarmanta este favorizata de lipsa obiceiului nostru, al romanilor, de a face periodic investigatii pentru a verifica propria stare de sanatate sau pe cea a membrilor familiei noastre.

Pentru a atrage atentia asupra acestor probleme grave si asupra importantei identificarii afectiunilor de sanatate din timp, Centrul Medical MEDAS lanseaza o campanie de oferte speciale pentru ecografii.

Centrul Medical MEDAS

In cadrul acesteia, persoanele interesate de verificarea starii de sanatate vor putea beneficia in fiecare luna de reduceri de pana la 50% pentru un anumit tip de ecografie.

Prima serie de oferte este lansata cu ocazia Zilei Mondiale a Sanatatii (7 aprilie) si consta in reduceri de 50% pentru orice ecografie de san, de sarcina si pentru orice ecografie ginecologica. Oferta este valabila in perioada 1 aprilie 2012 – 30 aprilie 2012, in cadrul clinicii de medicina Materno-Fetala MEDAS Feminis.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate