Vocea României se întoarce din 6 septembrie 2019. Tudor Chirilă, Smiley, Irina Rimes și Horia Brenciu sunt în căutarea celor mai bune voci

Vocea României se întoarce din 6 septembrie 2019SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Așteptarea a luat sfârșit pentru fani și asta pentru că Vocea României se întoarce din 6 septembrie 2019. Și în acest sezon, Tudor Chirilă, Smiley, Irina Rimes și Horia Brenciu sunt în căutarea celor mai bune voci. 

Vocea României începe în această seară, de la ora 20:30, la PRO TV, gazda show-ului fiind Pavel Bartoș. Noul sezon debutează în forță, antrenorii fiind mai hotărâți ca niciodată să câștige marele trofeu “Vocea României”.

Vocea României se întoarce din 6 septembrie 2019

Sezonul cu numărul 9 al emisiunii Vocea României începe în această seară cu audițiile pe nevăzute. Concurenții vor urca pe scenă și vor încerca, în momentele pe care le vor avea la dispoziție, să îi impresioneze pe antrenori și să îi determine să se întoarcă.

Noul sezon vine cu schimbări, atât în componența juriului, cât și în ceea ce privește structura formatului. Antrenorii din acest an sunt: Tudor Chirilă, Smiley, Irina Rimes și Horia Brenciu, acesta din urmă revenind în emisiune cu forțe proaspete, hotărât ca trofeul să ajungă în echipa sa.

În acest an, structura show-ului este compusă din:  8 ediții de audiții pe nevăzute, 4 knockout-uri, o ediție de confruntări și 3 show-uri live – 2 semifinale și marea finală.

Cum este ales câștigătorul emisiunii Vocea României 2019?

La fel ca în fiecare an, câștigătorul emisiunii Vocea României 2019 va fi ales prin votul publicului. Telespectatorii își vor putea vota preferatul prin mesaje text și apeluri telefonice, dar și prin intermediul aplicației, cu mențiunea că online vor putea acorda un singur vot. Câștigătorul va pleca acasă cu 100.000 de euro, trofeul Vocea României și va semna un contract cu Universal Records.

Tudor Chirilă, Smiley, Irina Rimes și Horia Brenciu sunt în căutarea celor mai bune voci

Așa cum era de așteptat, comentariile acide între antrenori nu vor lipsi, aceștia duelându-se în replici dure. Fiecare antrenor are propria lui tehnică pentru a-i atrage pe concurenții cu voci speciale, acesta fiind și motivul pentru care între aceștia iau naștere discuții aprinse.

“Eu te invit în echipa Cosmos!” a fost mesajul Irinei Rimes pentru un concurent, iar Horia Brenciu nu a putut rămâne indiferent și a reacționat: “Eu te invit să rămânem cu picioarele pe pământ!”

Tot în prima ediție a noului sezon Vocea României, Smiley va rămâne impresionat de prestația unei concurente: “Ai plecat de la minus, dar cu vocea ta ai ajuns la plus 100!”.

Tudor nu va rata ocazia și își va folosi toate armele din dotare pentru a-l determina pe unul dintre concurenți să intre în echipa sa: “Interpretarea ta din această seară a emanat atâta căldură, energie și bucurie și nu cred că toți antrenorii din această competiție știu să o prezerve. De aceea, eu te-aș invita în echipa mea, în cazul în care dorești să continui acest concurs cu aceeași energie și bucurie.”

Tensiuni între Irina Rimes și Tudor Chirilă

Momentele tensionate dintre antrenori nu au lipsit din prima ediție din acest sezon al emisiunii. Mărul discordiei a fost concurenta Luiza Constantin, pe care toți cei 4 antrenori și-au dorit-o în echipa lor. Atunci când Irina Rimes a încercat s-o convingă pe concurentă să vină în echipa ei, și-a amintit de un episod trist din viața ei pe care a vrut să i-l povestească și concurentei.

În momentul în care Irina și-a anunțat intenția de a începe povestirea episodului, Tudor Chirilă a vrut s-o tachineze cu o propoziție care este, de fapt, titlul unei melodii de-a Irinei, “Nu știi tu să fii bărbat“.

Irina i-a replicat colegului ei că în viața ei au existat și alte episoade triste, nu doar acela, iar Tudor a continuat replicându-i că are „o mare problemă cu bărbații'. Schimbul de replici dintre ei s-a dovedit a fi unul savuros, în cele din urmă.

„Să știi că mie îmi place de tine, dar dacă tu n-ai observat asta…', i-a spus Irina Rimes lui Tudor Chirilă. „Irina, sezonul trecut n-am simțit nimic. Poate sezonul ăsta…”, a replicat Chirilă. “Ești un nesimțit“, a continuat Irina duelul verbal. “Ai spus-o cu atâta rafinament! Cum mă faci tu nesimțit, mai rar cineva', a continuat Tudor Chirilă.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii.

Foto: pr

Citește și:

Vocea României 2019, din 6 septembrie la Pro TV. Ce schimbări aduce sezonul 9?

Cum explică Andra plecarea de la Vocea României? Cântăreața a dezvăluit adevăratul motiv: Am ajuns într-un punct în care…'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse