Vocea României 2019, din 6 septembrie la Pro TV. Ce schimbări aduce sezonul 9?

Jurați Vocea României 2019SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Vocea României 2019 începe vineri, 6 septembrie, de la 20:30, la Pro TV. Alături de Tudor Chirilă, Smiley și Irina Rimes, din echipa antrenorilor show-ului va face parte, începând cu anul acesta, și muzicianul Horia Brenciu.

Vocea României 2019, din 6 septembrie la Pro TV

Pavel Bartoș, gazda show-ului, e nerăbdător să spună: să fie voce!. „Mai este foarte puțin până începem un nou sezon Vocea României, un sezon așa cum vi-l doriți.

Cred că această combinație de antrenori, cu Tudor, Smiley, Irina și Brenciu, este bună de tot. Fiecare dintre ei a contribuit la acest format și l-a ajutat să crească.

Anul acesta veți descoperi lucruri noi la ei, unii își dozează altfel energia, alții sunt mult mai expansivi.

O să fiți surprinși și o să vă bucurați de ceea ce o să vedeți la Vocea începând din 6 septembrie”, a declarat Pavel Bartoș, potrivit DC News.

Schimbări la Vocea României 2019

Sezonul 9 vine și cu schimbări în ceea ce privește structura formatului. Anul acesta, show-ul va avea 8 ediții de audiții pe nevăzute, 4 knockouturi, o ediție de confruntări și 3 show-uri live – 2 semifinale și marea finală.

Ce spun antrenorii despre noul sezon?

Horia Brenciu: „Revenirea la Vocea României este neașteptată, binevenită și, recunosc, emoționantă.

În acest sezon voi fi calm, liniștit, nu mă voi mișca de pe scaun, nu mă voi certa cu nimeni și sub nicio formă nu voi cânta din când în când cu bandul emisiunii.

Voi fi precum un maestru yoghin. Voi căuta o voce nouă, plină de viață, o voce care să-mi aducă cel de-al treilea titlu”.

Irina Rimes: „Sunt foarte fericită să vă anunț că ne vedem din nou la Vocea României. Am mari speranțe că anul acesta voi întâlni Vocea care va aduce trofeul în echipa Cosmos!

Anul trecut a fost sezonul de acomodare, sezonul nouă îmi doresc să-l încep în forță. Îmi doresc să mai fie cu noroc și, în final, oricare ar fi sorții, să câștige Vocea!!!”.

Smiley: „Fiecare sezon Vocea României e o bucurie pentru mine și ocazia perfectă de a cunoaște oameni determinați, cu voci foarte bune, care nu au renunțat la visul lor și au curajul să se arate întregii țări. (…)

Sunt sigur că o să avem și mai multă efervescență în noua formulă de antrenori: Bine ai revenit, Horia Brenciu!”

Tudor Chirilă:Vocea României mi-a adus mai multe satisfacții decât bănuiam când am acceptat rolul de antrenor în primul sezon.

N-am crezut că o să pot fi în show-ul ăsta câte puțin din toate: pedagog, regizor, orchestrator, actor sau eu însumi.

E rar ca un show de televiziune să-ți dea ocazia să „te joci pe tine”. Așa că e foarte simplu ca Vocea să te facă dependent.

Și bănuiesc că dependența asta mă ține pe scaunul ăla și în sezonul ăsta. În rest, să fie voci, să fie voce, muzică bună și replici inteligente

Câștigătorii Vocea României (sezoanele 1 – 8)

Până în prezent, dintre cei patru jurați de anul acesta, Horia Brenciu a câștigat două ediții, Smiley trei, iar Tudor Chirilă tot trei.

Sezonul 1: Ștefan Stan (Echipa Smiley)

Sezonul 2: Julie Mayaya (Echipa Horia Brenciu)

Sezonul 3: Mihai Chițu (Echipa Horia Brenciu)

Sezonul 4: Tiberiu Albu (Echipa Tudor Chirilă)

Sezonul 5: Cristina Bălan (Echipa Tudor Chirilă)

Sezonul 6: Teodora Buciu (Echipa Tudor Chirilă)

Sezonul 7: Ana Munteanu (Echipa Smiley)

Sezonul 8: Bogdan Ioan (Echipa Smiley)

Ce presupune show-ul Vocea României?

Vocea României este o emisiune de talente care a avut premiera pe 27 septembrie 2011, la Pro TV.

Show-ul este bazat pe competiția muzicală The Voice of Holland, emisiune creată de producătorul de televiziune olandez John de Mol și face parte din franciza internațională The Voice.

Conceptul constă în găsirea de interpreți talentați cu vârste de cel puțin 16 ani, începându-se printr-o etapă de audiții publice în care jurații stau cu spatele la concurent și se întorc doar dacă și-l doresc în echipă.

Câștigătorul este determinat prin votul publicului, care se realizează prin mesaje text și apeluri telefonice la numere special alocate fiecărui concurent.

Începând din sezonul 6, telespectatorii pot vota și prin intermediul aplicației emisiunii, având posibilitatea de a acorda câte un vot online gratuit în fiecare rundă de vot.

Premiul cel mare constă în suma de 100 de mii de euro și un contract cu Universal Records.

Foto:

Citește și:

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse