Vladimir Putin are cancer de colon în stadiu terminal? Ce spun sursele secrete de la Kremlin

Se spune că Vladimir Putin are cancer de colon în stadiu terminal, iar discuțiile despre sănătatea președintelui rus, omul din spatele invaziei Ucrainei, a fost pusă sub semnul întrebării – dar de ce sunt atât de multe voci care afirmă că Putin are cancer și ce se spune despre sănătatea președintelui rus?

Invazia de către Vladimir Putin a Ucrainei a transformat Rusia într-un stat disprețuit de o lume întreagă, stârnind o serie de sancțiuni și condamnări internaționale. Cu toate acestea, invazia în sine nu a fost până acum succesul pe care Putin părea să-l fi sperat.

Iar acum unii observatori – experți și utilizatori ai rețelelor sociale – au sugerat că sănătatea președintelui rus este în declin. Ma mult, Daily Telegraph a publicat un articol intitulat Cinci motive pentru a sugera că Putin ar putea fi grav bolnav. Publicația britanică The Daily Star a scris un material intitulat “Vladimir-Nebunul e pe moarte din cauza cancerului'. Iar The Sun a întrebat specialiștii în mimica facială: “Vladimir Putin este bolnav?”

Vladimir Putin are cancer de colon? De unde vin aceste zvonuri și cât sunt de adevărate?

Afirmația că Putin are cancer de colon și că starea lui a determinat invadarea Ucrainei a fost făcută de un amiral superior al Marinei Regale. „Cred că sistemul lui imunitar ar putea fi suprimat în acest moment. De aceea este un om grăbit'.

Primele semne de întrebare despre starea lui Putin s-au făcut după publicarea imaginilor bizare cu acesta întâlnindu-se cu președintele francez Emmanuel Macron la o masă uriașă. Ca și cum Emmanuel Macron nu trebuia să se afle foarte aproape…

Până acum nu a existat nicio confirmare oficială, în țară sau în străinătate, despre starea sănătății lui Putin.

Totuși, Daily Star citează o sursă anonimă de informații americane despre sănătatea lui Putin, care a susținut că „fața sa umflată', văzută în fotografiile recente, este un efect secundar al medicamentelor pentru chimioterapie sau al steroizilor.

Fostul ofițer de informații militare care lucrează acum la Pentagon a declarat că analiștii l-au studiat pe Putin, (70 de ani), iar aceștia cred că este președintele rus este grav bolnav. Sursele au mai spus: „În trecut l-am văzut zâmbind, dar în 2022 sunt puține poze cu el arătând fericit. Înfățișarea lui sugerează că suferă, iar specialiștii în mimica facială sugerează că privirea lui furioasă este cel mai probabil ca urmare a faptului că este în agonie. Oamenii noștri sunt încrezători că este bolnav – este îngrijorat de Covid, deoarece își ține personalul la distanță.'

„Știm că s-a plâns că are probleme cu spatele. S-ar putea să fie ceva mai rău decât atât, ar putea să ia doze mari de steroizi sau ar putea fi altceva. Se pare că există o urgență.'

Kremlinul nu a făcut niciun comentariu în legătură cu sănătatea lui Vladimir Putin și nu a răspuns la aceste recente afirmații apărute de la izbucnirea conflictului. Doar că în noiembrie 2020, profesorul Valery Solovei – un fost istoric la Institutul de Stat de Relații Internaționale din Moscova – ar fi spus că Putin suferă atât de cancer de colon, cât și de Parkinson. La momentul respectiv Prof. Solovei l-a sfătuit pe președintele rus să treacă peste temerile legate de sănătate. Kremlinul a negat imediat afirmațiile, iar profesorul Solovei a fost reținut ulterior la un protest la Moscova și închis.

Foto> Youtube

Citeste și:

Gestul unui laureat rus la Premiul Nobel pentru Pace pentru refugiații ucraineni

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri