Lunetistul „Wali” respinge zvonurile despre moartea sa: „Nu am nicio zgârietură”

De îndată ce lunetistul canadian „Wali' a sosit în Ucraina pentru a lupta împotriva rușilor, invadatorii au știut că trebuie să facă ceva ca soldații lor să nu mai simtă teamă.

Un soldat la fel de realizat ca el poate face o mare diferență împotriva Rusiei, în special împotriva soldaților mai puțin experimentați care nu sunt dispuși să meargă la război. A existat un raport despre asasinarea lui „Wali' care nu a durat nici măcar o singură zi, dar acest zvon a fost complet dezmințit marți de bărbatul însuși.

Jurnalistul de la Global News Ashleigh Stewart din Canada a reușit să-l găsească pe eroul de război canadian și a obținut de la acesta un interviu care descrie tot ce a trăit de când a sosit în țară pentru a lupta împotriva rușilor. După cum se dovedește, „Wali' nu a pierit.

„Sunt un soldat bun printre alți soldați buni. Poate data viitoare când rușii vor spune că sunt mort, s-ar putea să fie adevărat, dar nimeni nu-i va crede', a declarat celebrul lunetist, potrivit Marca.

https://twitter.com/SmnWeekly/status/1506344276338389002?cxt=HHwWlMC9ye2IzucpAAAA

Ce a găsit „Wali' în Ucraina?

Ceea ce l-a surprins cel mai mult pe „Wali' este că, spre deosebire de credința populară, există încă multe locuri frumoase de cazare în Ucraina. Deși zonele de război sunt complet devastate, fără servicii, există încă multe suburbii cu totul de care să te bucuri. A stat câteva nopți într-un apartament frumos din Kiev și a băut chiar o cafea grozavă de la un espressor.

Un alt aspect al modului care îl surprinde pe „Wali' este cât de nepregătiți sunt rușii în comparație cu forțele NATO. El a observat diferența de echipament de la forțele europene în comparație cu Rusia, care este de fapt o țară foarte săracă, cu arme învechite care încă funcționează, dar nu sunt la fel de sofisticate ca propria pușcă de lunetist.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri