Vedete care fac terapie vaccum cu ventuze. Ce spun medicii despre această procedură?

Ceea ce astăzi înseamnă medicină alternativă, în cele mai vechi timpuri terapia vaccum cu ventuze reprezenta procedura cea mai eficientă pentru tratarea anumitor afecțiuni. Aceasta este atunci când terapeuții folosesc anumite tipuri de cupe pe piele pentru a ajuta la ameliorarea durerii, a inflamației, a fluxului sanguin și a stării generale de bine.

Ceea ce este astăzi medicina alternativă, terapia prin cupaj era în antichitate. Aceasta este atunci când terapeuții folosesc anumite tipuri de cupe pe piele pentru a ajuta la ameliorarea durerii, a inflamației, a fluxului sanguin și a stării generale de bine.

Unele cercetări sugerează chiar că vaccum-ul umed poate fi de ajutor în cazul infertilității, pentru femeile care încearcă să rămână însărcinate. Această procedură poate îmbunătăți circulația, ceea ce ajută și la concepție. Aceste celebrități se declară fascinate de terapia cu ventuze și s-au destăinuit despre cum le-a ajutat să se vindece atât la nivel intern, cât și extern.

Dwayne Johnson. The Rock a încercat pentru prima dată această terapie în 2021 și a spus:

„Pare mai dureros decât se simte, dar mi-a plăcut. Întotdeauna caut tehnici noi pentru a menține acest corp de dinozaur de 250 de milioane de ani echilibrat și optim nu numai cu toate rănile mele din trecut, ci și cu munca mea zilnică. Toate acestea își pun amprenta, așa că este esențial să fim proactivi. Avem un singur corp, așa că trebuie să avem grijă de el”, a declarat Dwayne Johnson pe Instagram, scrie Bright Side.

Dwayne Johnson – Instagram

Jennifer Aniston. Actrița a apărut la premiera filmului “Call Me Crazy”, cu semne circulare pe spate pe care lumea le-a observat. Se pare că ea nu este o începătoare în ceea ce privește terapia cu ventuze. De fapt, ea o folosește de ani de zile ca stimulator al circulației. Deși se pare că a încercat să acopere petele cu un corector, acestea erau încă vizibile în luminile strălucitoare și intermitente ale paparazzilor, scrie sursa citată anterior.

Justin și Hailey Bieber. Hailey Bieber s-a destăinuit despre interesul ei pentru remediile naturale de sănătate. „Sunt adepta chiropracticii, sunt adepta acupuncturii. Pentru mine, tratamentul chiropractic este orice, de la ventuze la tehnica Graston la o mică fisură aici și acolo. Am fost dansatoare, așa că eram super interesată de tot ceea ce se presupunea a fi bun pentru leziuni. Îmi place să merg la saune, saune cu infraroșu, îmi plac toate astea.”

Justin Bieber pare să folosească și el terapia cu ventuze și este deschis să pozeze pentru reviste și să fie fotografiat după tratament.

Justin Bieber – Twitter

Lady Gaga. Cântăreața a părut să se simtă foarte bine după tratamentul cu ventuze, deoarece a declarat: „Ce zi frumoasă, am fost bătută destul de bine cu niște ventuze din medicina chineză. Dar e bine să rămânem sănătoși!”, a scris vedeta pe Facebook acum câțiva ani.

Lady Gaga – Facebook

Jessica Simpson. Jessica Simpson a încercat terapia vaccum cu ventuze în timpul sarcinii din cauza picioarelor foarte umflate. Ea a avut 3 “cupe” diferite care au lucrat pe piciorul ei, iar după tratament, piciorul ei a început să scadă în dimensiune.

Deși a încercat să folosească niște pui congelat pentru a-și vindeca piciorul, se pare că ventuzele au funcționat mult mai bine pentru ea. „Picioarele mele erau atât de umflate, încât mă întrebam: “Ce fac oamenii pentru a le dezumfla?”. Și folosești gheață. Eu nu aveam o pungă de gheață. Am folosit doar pui”.

Jessica Simpson – Instagram

Foto: 123RF

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Sanatate