Urania, declarații incredibile despre persoanele care vorbesc urât: „Faptul că vorbești jignitor la adresa cuiva, nu te descalifică pe tine că ești necioplit, ci spiritul tău este…”

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Simona Vărzaru, cunoscută sub numele de Urania, a fost invitată în cadrul emisiunii „Povești de viață', a reviste Avantaje, unde a vorbit cu sinceritate despre pasiunile ei.

Ea a mărturisit că a fost profesor de Istoria Religiilor, cu ajutorul acestei materii a reușit să cucerească o mulțime de elevi de liceu. Cu această ocazie, Urania a explicat cât de importante sunt cuvintele pe care alegem să le folosim.

Urania, declarații incredibile despre persoanele care vorbesc urât

Persoanele care folosesc cuvinte urâte și îi jignesc pe cei din jur, își fac de fapt rău propriei lor persoane, întrucât răul se îndreaptă asupra lor.

„Nimic din ceea ce facem noi pe pământ cu dispare. Noi zicem că am spus un cuvânt, cuiva care poate că a uitat, poate nici nu a înțeles, dar cuvântul rămâne și ne construiește pe noi.

Noțiunea de cuvânt care zidește există și în creștinism și există în toate religiile lume. De aici vine importanța și greutatea cuvintelor. De asta se spune: Nu rosti cuvinte grele la mânie, de asta trebuie să te pocăiești pentru ceea ce spui urât grav. Faptul că vorbești urât și jignitor la adresa cuiva, nu te descalifică pe tine că ești necioplit, ci pentru că spiritul tău este ciobit, el este deja lovit de aceste cuvinte, care încep și dau în tine, se întorc în tine,' a povestit Urania, pentru Revista Avantaje.

Urmărește întregul interviu în materialul video de mai jos!

Legătura dintre astrologie și religie a fost dintotdeauna una controversată. Despre acest subiect ne va vorbi pe larg URANIA, invitată în ediția de azi a emisiunii Povești de viață.

Publicată de Revista AVANTAJE pe 13 Aprilie 2018

Foto: captură video

Mihaela Tudor

Citește și:

Urania lămurește relația dintre astrologie și religie

Locul în care Maia Morgenstern nu a avut niciodată un spectacol, dar și-ar dori enorm să joace aici: „Îmi doresc lucrul ăsta pentru memoria mamei mele!'

Maia Morgenstern a dezvăluit profesia pe care ar fi urmat-o dacă nu ar fi iubit atât de mult actoria: „Dacă nu aș fi fost actriță, tare mi-ar fi plăcut să…'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Oameni obișnuiți cu povești neobișnuite