Locul în care Maia Morgenstern nu a avut niciodată un spectacol, dar și-ar dori enorm să joace aici: „Îmi doresc lucrul ăsta pentru memoria mamei mele!”

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Maia Morgenstern este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate actrițe de noi. Este celebră la nivel internațional, iar de-a lungul anilor a călătorit prin toată lumea și a jucat prin orașe mari.

Invitată în cadrul emisiunii „Lifestyle sănătos', a Revistei Avantaje Maia Morgenstern a mărturisit că își dorește foarte mult să joace într-un spectacol în orașul natal al mamei sale.

Maia Morgenstern 2SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 3)

Locul în care Maia Morgenstern nu a avut niciodată un spectacol, dar și-ar dori enorm să joace aici

Artista a spus că a urcat pe scene mari din toată lumea, însă în locul de unde se trage și familia ei, nu a ajuns niciodată să joace, iar acesta este una dintre cele mai mari dorințe ale sale.

„Mama era din Dorohoi, tata era Basarabia. Pentru mama era așa: Dorohoiul și restul lumii. Dacă mi se îngăduie o confesiune. Îmi doresc foarte mult să joc, să prezint un spectacol, o formă de recital, orice, îmi doresc să joc un spectacol la Dorohoi împreună cu Teatrul evreiesc de stat, împreună cu colegii mei. Îmi doresc foarte mult acest lucru, uite nu s-a întâmplat. Mulțumesc soartei și sunt recunoscătoare tuturor factorilor ce au făcut posibil să joc la New York, și la Paris, la Berlin și la Montreal, și la Moscova, și la Sankt Petersburg, și la Cairo, la Brașov, și la Constanța și și și, la Dorohoi n-am jucat niciodată și îmi doresc lucrul ăsta. Într-un fel sau altul îmi doresc să fac asta pentru memoria mamei mele, pentru memoria familiei mele,' a mărturisit Maia Morgenstern, pentru Revista Avantaje.

Urmărește întregul interviu în materialul video de mai jos!

::placeholdeR-->

Foto: captură video

Mihaela Tudor

Citește și:

Maia Morgenstern și tatăl ei, o relație specială: Tata s-a ocupat de mine secundă de secundă'

Maia Morgenstern a dezvăluit profesia pe care ar fi urmat-o dacă nu ar fi iubit atât de mult actoria: „Dacă nu aș fi fost actriță, tare mi-ar fi plăcut să…'

Maia Morgenstern, o legendă vie a scenei, ne dezvăluie secretele vieții de actor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Oameni obișnuiți cu povești neobișnuite