Unde va fi înmormântată Stela Popescu

Stela Popescu a murit 3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Moartea actriței Stela Popescu a șocat o țară întreagă. Trupul ei a fost găsit fără viață în casa ei, chiar de fiica sa adoptivă. 

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă în cazul Stelei Popescu. Încă de la primele ore ale dimineții, trupul actriței a fost dus la INML, pentru efectuarea necropsiei, pentru a se stabili cauza exactă a morții.

Unde va fi înmormântată Stela Popescu?

Trupul neînsufleţit al Stelei Popescu va fi depus, astăzi, de la ora 11.00, la Teatrul „Constantin Tănase, unde va rămâne până mâine, potrivit libertatea.ro. când va fi dus la Mănăstirea Cernica. Duminică va avea loc înmormântarea Stelei Popescu la mănăstirea Cernica.

Actriţa va fi îngropată lângă soţul ei, Mihai Maximilian, care a murit în luna decembrie a anului 1998.

„A fost dorinţa ei să fie înmormîntată lângă soţul ei, Puiu Maximilian, cum i se zicea acestuia în breaslă. La începutul carierei sale, Stela Popescu s-a îndrăgostit nebuneşte de scriitorul Mihai Maximilian, cu care s-a şi căsătorit în 1969. El îi compunea versurile la scheciurile pe care Stela le interpreta. După moartea lui Puiu, Stela Popescu tot timpul spunea că doreşte să fie înmormântată lângă soţul ei. Există un teatru care poartă numele actriţei,  Teatrul Stela Popescu, însă activitatea actriţei se leagă de Teatrul Constantin Tănase. Aici a fost cariera şi cea mai mare parte din viaţa ei profesională. E o onoare să o omagiem pe Stela Popescu în Teatrul Constantin Tănase, a mărtursit Oana Georgescu de la Teatrul „Constantin Tănase, conform click.ro.

Stela Popescu a ținut mereu pasul cu vremurile 

Actrița are o vastă carieră și în televiziune. Stela Popescu a cochetat cu televiziunea de la înființare până în prezent, a continuat să joace în piese de teatru și emisiuni de divertisment, iar vârsta înaintată nu a fost un impediment pentru ea. A reușit să transmită ceva din spiritul satiric și contestatar al Revistei prin textele unor scriitori de valoare: Mihai Maximilian, Grigore Pop, Octav Sava sau Dan Mihăescu. Televiziunea publică TVR a scos pe piață DVD-urile „O stea printre stele' (2006) și „Stela și Arșinel' (2005) care reunesc o parte dintre aparițile televizate ale Stelei Popescu.

Foto: Facebook, libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Stela Popescu, mărturii uluitoare la 81 de ani

Paul Ipate și Octavian Strunilă, mărturisiri despre relația pe care au avut-o cu Stela Popescu: „Era o femeie plină de energie, nu dădea niciun semn de boală în ultima perioadă'

Nume grele ale scenei românești regretă dispariția actriței Stela Popescu

Reacția Teatrului de Revistă Constantin Tănase referitoare la moartea marii actrițe Stela Popescu

Are 81 de ani, dar are la fel de multă energie ca în tinerețe! Fotografii de colecție cu Stela Popescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri