Primul proiect muzical crowdsourcing din Romania, live, în concert

Primul proiect muzical crowdsourcing din Romania va putea fi auzit în concert la pe 21 octombrie la Iris Titan Shopping Center Bucureşti şi pe 28 octombrie, la City Park Mall din Constanţa. Citiți mai jos ce înseamnă „crowdsourcing' și cine a realizat proiectul!

Primul proiect muzical crowdsourcing din România

Primul proiect muzical crowdsourcing din Romania are 40 de autori!

„Crowdsourcing', așa cum sugerează termenul, înseamnă o creație colectivă. Proiectul Be a star a făcut posibilă colectarea a 40 de scurte compoziții (maximum 60 de secunde) de la tot atâția autori. Tema compozițiilor a fost „Energy'. Același titlu îl poartă piesa care a rezultat după ce Ioachim Petre (cunoscut cu numele de scenă Achi) le-a pus cap la cap și le-a sintetizat într-o formă unitară.

În lunile iulie – octombrie, Alumnus Club UNESCO a desfăşurat proiectul de muzică experimentală Be a star. Scopul a fost crearea primei piese de tip crowdsourcing din România. În realizarea mini-compoziţiilor tinerii participanții s-a bucurat de libertate totală în alegerea stilului şi a instrumentelor – au fost acceptate toate stilurile muzicale şi toate tipurile de instrumente.

Primul proiect muzical crowdsourcing din România, Contrapunct

Primul proiect muzical crowdsourcing din Romania, live, în două concerte

Contrapunct Band este trupa care a adoptat piesa Energy în repertoriul său și o va interpreta în cele două concerte care urmează.

  • 21 octombrie 2017, ora 17.00, la Iris Titan Shopping Center în Bucureşti
  • 28 octombrie 2017, ora 17.00, la City Park Mall în Constanţa

Accesul la cele două concerte este gratuit.

Pentru a răsplăti creativitatea compozitorilor ad hoc, vor fi oferite două premii speciale pentru piesele cele mai originale. Câştigătorii vor primi premiile pe scenă, unde vor urca alături de Contrapunct Band. Unul dintre premii este un loc în tabăra de creație DeMoga Camp a compozitorului Marius Moga, pentru un concurent până în 18 ani. Al doilea premiu care va fi oferit este un voucher la un magazin de muzică la cei peste 18 ani.

Ascultă piesa ca să știi ce te așteaptă la concert!

Mihaela Serea
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Muzica, filme, carte