Un nou eveniment Avantaje: Inovații în stomatologia digitală

Vineri, 13 septembrie, vom avea o nouă întâlnire cu cititoarele Avantaje în cadrul seriei de evenimente #povestiurbane. Invitatul special, Dr. Răzvan Boberis, medic dentist specialist și managerul  Clinicii 32 din București, ne va aduce cele mai noi informații despre stomatologia viitorului.

Domnul doctor Răzvan Boberis realizează o procedură inovatoare de implant fără tăieturi care poate necesita o singură vizită la dentist.

Tehnica de a insera un implant dentar se poate aplica doar în situațiile în care pacientul are extracții vechi și este totul vindecat, are suficient os sau în situatiile în care se face o extracție a unui dinte cu o singură rădăcină, respectiv premolari sau dinți frontali. Nefăcând tăieturi, vindecarea este foarte ușoară.

Pentru a se califica pentru această tehnică modernă, pacientul trebuie:

  • să aibă o extracție mai veche, iar gingia să fie pe deplin vindecată.
  • să existe os și gingie suficiente.

Dacă nu există suficient os, pacientul nu poate beneficia de această tehnică. Se poate insera implantul prin alte tehnici moderne la fel de sigure și performante.

Foto: Shutterstock

Citește și

Un nou eveniment #povestiurbane cu zâmbete, voie bună și limonadă

IA ROMÂNEASCĂ – PASĂRE MĂIASTRĂ. Cum a fost la evenimentul organizat de revista Avantaje, care a celebrat cea mai importantă piesă a portului popular

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse