Un avion plin cu pasageri a zburat 14 ore cu o gaură imensă după ce a decolat din Dubai

Un avion plin cu pasageri a zburat 14 ore cu o gaură imensă după ce a decolat din Dubai. În ciuda pericolului evident, aeronava a ajuns la destinație.

Un avion al companiei aeriene Emirates a fost blocat în Brisbane, după ce pasagerii au auzit o bubuitură puternică după decolare în Dubai. După bubuitură s-a format o gaură mare pe partea laterală a aeronavei.

Pasagerii unui zbor din Dubai către Australia au avut parte de o sperietură groaznică în momentul în care au încheiat călătoria de 14 ore cu o avionul care avea gaură în lateral.

Aeronava Airbus A380 Emirates a făcut un zgomot puternic după decolare, dar piloții au raportat că au crezut că a explodat o anvelopă. Cu toate acestea, la aterizarea în Brisbane/Australia au avut o surpriză de proporții.

Pasagerii au raportat că au auzit o bubuitură puternică în timp ce zburau deasupra oceanului în drum spre Australia. Cu toate acestea, compania aeriană a luat decizia de a continua cu zborul rămas de 13 ore și jumătate. La aterizare însă, a fost găsită o gaură misterioasă în lateralul aeronavei.

S-a auzit o bubuitură puternică și am simțit-o și prin podea', a spus un pasager pentru Daily Mail. „Echipajul de cabină a rămas calm, a oprit serviciul de alimentație și a pus prin stație că a verificat aripile, motoarele'.

Niciun pasager nu a fost rănit și toți au fost evacuați în deplină siguranță. Andrew Morris, un profesor de la Universitatea Loughborough, a declarat pe Twitter: „La început a fost absolut terifiant, iar echipajul de cabină a știut că s-ar putea întâmpla ceva grav – au fost imediat în contact cu cabina de pilotaj. La scurt timp, totul s-a reluat în mod firesc. Comportamentul lor calm a fost liniștitor – știau că nu era catastrofal.'

Odată ajunsă în Brisbane, aeronava nu a efectuat zborul de întoarcere, deoarece a intrat în reparații.

Bănuiesc că piloții s-au gândit că era doar o zgârietură și au continuat zborul de 14 ore', a spus un alt utilizator de Twitter.

Citeste și:

Banii în plic la nuntă sau Marea Rușine pe care au pățit-o doi tineri însurăței

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri