Trusa de slabit Daphne de la FARES

Trusa de slabit Daphne de la Fares cuprinde sapte produse care ne ajuta sa realizam combinatii personalizate, care sa ne asigure atat purificarea si drenajul, cat si controlul greutatii prin arderea grasimilor si controlul apetitului si prin eliminarea nevoii de dulce.

Purificarea si drenajul se pot constitui intr-o etapa pregatitoare, care poate incepe cu o luna inaintea curei de slabire propriu-zise sau se poate face in paralel cu aceasta. Rolul acestei prime etape consta in pregatirea organismului pentru a asigura o slabire sigura, eficienta si de durata, fara riscuri pentru sanatate. Ne stau la dispozitie trei produse sub forma de capsule, tinctura si ceai, cu efect diuretic, laxativ, de scadere a colesterolului si a lipidelor si cu rol de drenor hepato-biliar.

In cura de slabire propriu-zisa, pentru controlul greutatii ne stau la dispozitie alte doua produse sub forma de capsule si de ceai, care asigura arderea grasimilor, scaderea colesterolului si a lipidelor, sustinerea bunei functionari a ficatului si un efect diuretic si laxativ, contribuind la eliminarea reziduurilor metabolice prin diureza. Ele asigura reducerea grasimii si scaderea in greutate.

La acestea se adauga capsulele pentru controlul apetitului, care mentin senzatia de satietate. Ele reduc pofta de mancare, dau senzatia de satietate, dar contribuie, in acelasi timp, la arderea grasimilor si la scaderea colesterolului. Au un efect laxativ, contribuie la eliminarea reziduurilor metabolice, reduc absorbtia glucidelor si lipidelor de la nivel intestinal si impiedica conversia glucidelor in lipide.

Comprimatele “anti-dulce” suprima senzatia gustativa de dulce si sprijina realizarea unui control efectiv al apetitului. In acelasi timp, impiedica absorbtia intestinala a glucidelor ingerate, in proportie de 50%.

Cura de slabire poate fi personalizata prin utilizarea simultana a tuturor celor sapte produse sau prin utilizarea unor combinatii ale acestora. Din acest motiv, va stau la dispozitie in farmacii atat truse complete, cat si produsele separate, pe care le puteti combina dupa necesitati. Toate respecta standardele de calitate si de eficienta cu care Fares ne-a obisnuit deja.

FARES, Daphne

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Sanatate