Trucuri erotice pentru a aprinde pasiunea în dormitor

Pozițiile sexuale, lenjeria erotică, jocurile și mângâierile sunt ‘instrumentele’ pe care femeile le pot folosi pentru a-i scoate din minți pe bărbaṭi… în pat. Însă nu doar bărbaṭii, ci şi femeile au nevoie să se simtă dorite, iubite, dar şi să li se asigure confortul necesar pentru a se putea bucura de momente plăcute. Iată câteva trucuri erotice pentru a aprinde pasiunea în dormitor:

Deși, de cele mai multe ori bărbatul este cel care preia inițiativa în momentul unei tensiuni sexuale, un anume impuls al femeii poate deveni un semnal foarte erotic pentru el.

Îi place ca partenera să aibă iniṭiativă, dar trebuie să fii foarte precaută când şi cum o faci. În ciuda faptului că le place, bărbații preferă să preia conducerea, nu să se simtă dominanți în pat.

Este bine cunoscut faptul că sexul monoton și fără entuziasm duce la stingerea relaṭiei, de aceea este recomandat să încercați unele trucuri erotice care stimulează simțurile și ajută la menținerea dorinței.

Iată câteva trucuri erotice pentru a aprinde pasiunea în dormitor:

Jartierele – simple şi provocatoare pentru bărbaṭi. Surprinde-l cu o pereche de jartiere negre sau roşii. Lasă-l să le scoată aşa cum îi place lui şi bucură-te de ceea ce simṭi.

Lenjeria intimă în culori sugestive excită imediat un bărbat. Renunṭă la lenjeria clasică de bumbac, la sutienele comode, dar inestetice, măcar în anumite nopți. Cu siguranṭă s-a plictisit să le vadă ȋn fiecare zi.

Uleiurile aromatice au efecte afrodisiac. Poṭi ȋncerca ylang ylang, ulei de jojoba sau fructul pasiunii. Pune o picătură într-o candelă de aromaterapie şi lasă-te în voia simṭurilor.

Jucariile pot fi de folos în cuplurile lipsite de prejudecăṭi. Există diverse modele în magazinele de specialitate pe care le puteṭi alege împreună.

Lumȃnările parfumate induc o atmosferă de relaxare, incită la a face dragoste, mai ales cu lumina stinsă. În semiîntuneric simṭurile se aprind, iar pasiunea creşte.

Muzica lentă, de meditaṭie, atinge exact acele zone ale creierului implicate în relaxare şi inducerea stării de plăcere. Pe o muzică potrivită, felul în care vă iubiṭi poate deveni dansul vostru.

O bună comunicare în cuplu, deschiderea în exprimarea preferinṭelor sexuale şi nu numai, poate să vă aducă momente perfecte în doi.

Foto: Shutterstock

Citește și:

Ai trecut recent printr-o despărțire? Uite ce trebuie să faci pentru ca problemele din cuplu să nu îți afecteze munca

Femeile care iau anticoncepționale sunt mai fericite în relația de cuplu

Cum să ai o relație de cuplu perfectă. Secretul este regula 2-2-2

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Psihologie