Trucul care te ajută să păstrezi salata proaspătă mai mult timp

Trucul care păstreză salata proaspătă mai mult timp

Trucul care păstreză salata proaspătă mai mult timp

Salata gata ambalată este alegerea perfectă pentru cei care vor să mănânce sănătos, dar sunt mereu pe fugă, iar acest truc este perfect dacă vrei să păstrezi salata proaspătă mai mult timp.

Salata ambalată în pungi este de mare folos în bucătărie și cu ajutorul ei putem prepara în mod rapid garnitura perfectă pentru prânz. Cu toate acestea, salata ambalată are un dezavantaj major, mai exact acela că se veștejește imediat ce punga a fost deschisă. Acesta este principalul motiv pentru care este aproape imposibil să fie consumată de mai multe ori. Totuși, există un truc care împiedică salata să se ofilească și care îi păstrează prospețimea o perioada mai lungă de timp, potrivit thesun.co.uk.

Cum trebuie să procedezi pentru ca salata să își păstreze prospețimea mai mult timp?

Trucul prin care salata își păstrează prospețimea mai mult timp a fost dezvăluit de Maria Saba, blogger în domeniul gastronomiei. Tot ce trebuie să faci este ca în punga în care se află salata să pui un prosop de hârtie. Acesta va acționa ca un burete și va reuși să absoarbă umezeala, păstrând salata proaspătă un timp îndelungat.

Folosind acest truc simplu, vei economisi sume importante de bani și asta pentru că vei putea să folosești în mai multe rânduri salata dintr-un singur pachet.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Ingredientul care te ajută să gătești cartofii prăjiți perfecți

6 trucuri pe care să le aplici în bucătărie dacă vrei să economisești timp și bani

Trucuri pentru a prepara ceaiul perfect

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse