Transformarea incredibilă a unui tânăr de 24 de ani în doar trei luni! Ce dietă a ținut pentru a slăbi 42 de kilograme

Povestea unui tânăr în vârstă de 24 de ani face furori pe Internet. Îl cheamă Hunter Hobbs și s-a hotărât să slăbească radical. Și-a pus toată voința la bătaie, iar în doar trei luni s-a transformat spectaculos.

Tânărul s-a apucat serios de slăbit, a ținut o dietă drastică și a făcut sport în fiecare zi timp de 12 săptămâni, conform independent.co.uk. Hunter Hobbs a făcut o fotografie în fiecare zi timp de trei luni în oglindă, iar în această perioadă s-a dedicat sălii de gimnastică. Apoi a realizat un video spectaculos din toate pozele, ca un time-lapse.

„Am hotărât sincer să o fac deoarece am fost cu adevărat curios să văd ce s-ar întâmpla dacă m-aș dedica în totalitate și aș da totul timp de 12 săptămâni pe dietă și sala de gimnastică. Acesta este un moment în viața mea, în care nu am deloc alte scuze și știam că dacă aș reuși să fac asta, aș putea să fac și un film minunat', a declarat Hunter Hobbs, pentru The Independent.

Transformarea incredibilă a unui tânăr de 24 de ani în doar trei luni

Tânărul de 24 de ani a reușit să slăbească 42 kilograme, în doar trei luni. A mers la sala de sport de 5 – 6 ori pe săptămână, a ridicat greutăți și a făcut câte o sesiune de 20-30 de minute de exerciții cardio.

Videoclipul dezvăluie faptul că dacă te dedici cu adevărat unui scop, poți obține rezultate incredibile. Cu toate acestea, Hobbs însuși a subliniat că acest regim de viață nu este pentru toată lumea. Dieta lui era destul de plictisitoare, conținea carne de pui, cartofi dulci, salată, ovăz și ouă.

„Am incercat să evit băuturile dulci și alcoolul, fapt care nu a fost distractiv deloc, însă am căutat moderația în toate,' a mai spus Hobbs.

Urmărește transformarea lui în clipul de mai jos!

Foto: captură Youtube

Mihaela Tudor

Citește și:

Dieta cu peşte. Cum să slăbeşti uşor 4 kilograme în doar 7 zile fără restricții alimentare severe

Te deranjează orice zgomot? Riscul să suferi de misofonie este foarte ridicat

Care sunt analizele pe care trebuie să le faci pentru a depista cancerul pancreatic?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse