Top 5 filme motivaționale pe care trebuie să le vezi

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Filmele motivaționale sunt acele filme pe care ți le amintești în cele mai mici detalii mult timp după ce le-ai văzut. Și asta pentru că te fac să meditezi la sensul vieții, sunt pline de învățături și de adevăruri imposibil de contestat. 

Iată un top 5 filme motivaţionale, care, fără doar şi poate, vor lăsa o impresie puternică asupra ta.


5. “Extremely Loud And Incredibly Close” (“Extrem de tare şi incredibil de aproape”) povesteşte drama lui Oskar, un băieţel care îşi pierde tatăl cu care avea o relaţie extrem de apropiată. Viaţa lui Oskar ia o turnură neaşteptată atunci când descoperă o cheie şi un plic lăsate de tatăl său şi porneşte într-o călătorie a cunoaşterii, la capătul căreia va fi cu totul alt om.

4. “The Bucket List” (“Ultimele dorinţe”) prezintă viața a doi bărbați, un mecanic și un miliardar, care ajung să împartă aceeași rezervă de spital. Constată că îi unește două lucruri: nevoia de a se împăca cu ceea ce sunt și dorința de a petrece timpul rămas făcând tot ce și-au refuzat de nenumărate ori. Astfel, pornesc împreună în călătoria vieții lor, trăind experiențe inedite și vizitând locuri noi. Ai gasit bucuria în viață? Viața ta a adus bucurie celor din jur?' sunt două întrebări pe care și le pun și protagoniștii și pe care ar trebui să ni le punem și noi.

3. “The Curious Case of Benjamin Button” (“Strania poveste a lui Benjamin Button”) este povestea unui bărbat născut… la 80 de ani, care își trăiește viața invers, întinerind, în timp ce totți cei dragi lui îmbătrânesc și dispar. Povestea lui Benjamin Button este despre locurile pe care le descoperă, despre iubirile pe care le trăiește, despre bucuriile vieții și despre tristețea morții, dar și despre ceea ce rămâne dincolo de timp. Nu e niciodată prea târziu să fii cine vrei să fii. Nu există limită de timp, poți începe când vrei. Poți să te schimbi sau să rămâi la fel. Nu există reguli pentru asta', spune protagonistul în scrisoarea lăsată familiei.

2. “The Pursuit of Happiness” (“În căutarea fericirii”) este povestea unui tată care se chinuie din răsputeri să ofere o viață mai bună fiului lui. Într-un final, reușește s-o facă. Dar în pofida greutăților aparent de nesurmontat care apar pe parcurs, nu uită niciodată să fie un tată iubitor și să își învețe fiul să gândească în mod constructiv. Să nu permiți nimănui niciodată să îți spună că nu poți face ceva. Nici măcar mie. Când ai un vis, trebuie să îl protejezi. Când vrei ceva, îl obții. Punct!'

  1. “The Theory Of Everything” (“Teoria Întregului”) spune povestea vieții omului de știință Stephen Hawking, fiind surprinsă perioadă de început a bolii care avea să îl paralizeze complet. Este o poveste despre luptă, despre reușită, despre a depăși orice limită, despre a reuși mai mult decât visezi. Nu ar trebui să existe granițe în străduințele oamenilor. Cu toții suntem diferiti. Oricât de grea poate părea viața, există întotdeauna ceva ce poți reuși. Câtă vreme există viață, există și speranță'.

Vezi si

Brigitte Bardot și-a numit fiul „tumoră canceroasă' și a refuzat să-l alăpteze

DOSAR SPECIAL Amantele celebre ale secolului XX

10 adevăruri care îți vor schimba viața

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Alte video-uri