Test rapid pentru A/H1/N1 in farmaciile Help Net

Farmaciile Help Net pun acum la dispozitia celor care au manifestari ale afectiunilor respiratorii testul SCREEN FLU pentru detectarea calitativa de antigene ale gripei de tip A si B, extrase din probe respiratorii.

Pretul acestui produs pentru posesorii de Card de Fidelitate Hep Net este de 46,55 lei.

Testul se poate utiliza cu usurinta si rezultatul este disponibil in 10 minute. Specialistii Help Net recomanda si testele suplimentare de specialitate, vizita la medic si diagnosticarea cu precizie in cazul oricaror suspiciuni.

Specialistii Help Net sustin masurile de protejare promovate de autoritatile sanitare si vin in sprijinul pacientilor cu nevoi diverse, in prevenirea si tratarea afectiunilor de sezon, cu informatii la zi si produse atent selectionate.

Screen Flu – este un test care depisteaza gripele de tip A si B in vitro prin identificarea calitativa a antigenelor gripei de tip A si B (nucleoproteine).

Testul poate detecta nucleoproteinele din diferite subtipuri ale gripei de tip A independente de proteinele superficiale H si N (inclusiv H1N1 si H3N2).

In concluzie depisteaza doar gripa porcina sau alte gripe de tip A si B cum ar fi: Texas, New Jersey, Hong Kong, Shanghai.

Sensibilitatea/specificitatea relativa a testului pentru gripa A/B este 84,4%/ 94,7% pentru tulpinele A si 84,3%/ 95,5% pentru tulpinile B.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate