TEST: Ce tip de SEX ţi se potriveşte

Fiecare femeie iubeşte diferit. Din fericire. Totuşi, unele se „chinuie" să aducă satisfacţia în pat prin experimente sexuale care, pur şi simplu, nu se potrivesc tipului lor de sexualitate. Pe de altă parte, există femei care se simt bine făcând sex normal – chiar foarte bine.

Sunt femeile care iubesc autentic, cu pasiune adevărată, fără alte artificii.

Pentru fiecare tip principal de sexualitate există alte priorităţi în viaţa intimă. Fiecare dezvăluie o altă „harta" a pasiunii şi iubirii, cu puncte individuale unice.

La bază acestor hărţi se află primele experienţe sexuale, care scot la suprafaţă temerile, repulsia, primele fantezii erotice cu note predominant pozitive, dar şi elemente din copilăria fiecăreia: în ce fel a fost tratat subiectul intimităţii de către părinţi?

Cum ţi-au arătat afecţiunea? Prin îmbrăţişări, cuvinte sau cadouri? Cum au reacţionat în cazul unor mărturisiri intime sau al unor întrebări „rusinoase", specifice vârstei?

Cu ce valori, idoli sexuali sau tip de imagini ai crescut? Chiar şi factorii genetici joacă un rol extrem de important: hormonii stimulează curiozitatea, dorinţă de aventură, empatia şi chiar felul în care ne alegem partenerii.

De exemplu, anticoncepţionalele schimbă radical criteriile de alegere a partenerului de viaţă, dar acesta este un alt subiect. Află, cu ajutorul a 9 întrebări-cheie, ce tip de sexualitate ai, ce te excită cu adevărat – şi la ce experimente ar fi mai bine să renunţi definitiv.

Intră pe e-joy.ro si fă-ţi TESTUL!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Dragoste & Sex