Terapia reconectarii la pământ

Reconectarea la energia pământului îţi oferă simplu şi gratuit antioxidanţi anti-inflamatorii care întârzie îmbătrânirea şi este cea mai puternică formă de vindecare naturală cunoscută.

Câmpul energetic al Terrei este o formă de energie fundamentală care ne protejează organismul şi tot ce trebuie să facem este să ne conectăm cât de des posibil la el.

Explicația este simplă: epiderma este un conductor foarte bun iar atunci când eşti conectat cu pământul – în cel mai simplu mod posibil adică mergând desculţ prin iarbă sau pe plajă – există un transfer de electroni liberi din pământ în corpul tău. Iar electronii liberi sunt, aşa cum ştim, probabil, cei mai puternici antioxidanţi cunoscuţi.

Mai mult, mersul cu picioarele goale pe pământ asigură contactul direct al energiei telurice cu punctul K1 aflat în mijlocul tălpii, un punct nodal de acupunctură care se conectează la toate meridianele energetice ale organismului şi deci la fiecare organ al corpului nostru. De altfel, vindecarea prin încărcarea energetică a punctului K1 este practicată de secole în medicina tradiţională chineză, iar cabinetele moderne de terapii neconvenţionale folosesc stimularea punctului K1 cu un câmp electric de joasă intensitate.

Punctul K1 și electrostimularea

Cercetarea asupra împământării a descoperit acum că, dacă ţii picioarele goale pe pământ după ce te loveşti sau te accidentezi, electronii vor migra în corpul tău şi se vor răspândit prin ţesuturi. Orice radical liber care se scurge în ţesutul sănătos va fi imediat neutralizat electric.

Acest lucru se întâmplă deoarece electronii sunt negativi, în timp ce radicalii liberi sunt pozitivi, astfel încât aceştia să anulează reciproc. Pentru a putea adapta împământarea la nevoile omului modern, specialiştii în domeniul medicinei energetice au găsit metode de a aduce energia pământului direct în casele oamenilor.

Astfel au apărut cearceafuri electrice cu ajutorul cărora oamenii sunt conectaţi la pământ în timp ce dorm, preşuri pentru calculator pe care poţi sta cu picioarele goale în timp ce lucrezi sau papuci care au în talpă un material conector între punctul K1 şi pământ.


Suprafeţe ideale pentru împământare

În mod evident, cel mai simplu mod de conectare la pământ este să mergi desculţă cât de des posibil pe o suprafaţă naturală. Mersul desculţ în aer liber este una dintre modalităţile cele mai puternice şi mai la îndemână de a te conecta la pământ şi care te ajută imediat la înlăturarea durerilor musculare şi refacerea ţesuturilor după o zi obositoare sau după o serie de exerciţii fizice.

Este destul de greu să faci asta în oraş unde eşti înconjurată de beton şi asfalt şi unde mergi încălţată toată ziua, dar e câte ori poţi mergi într-un parc şi oferă-ţi măcar câteva minte de stat desculţă în iarbă.

Locul ideal pentru mersul pe jos în picioarele goale este pe plajă, în apropierea sau în apă, pentru că apă de mare este un conductor foarte bun şi de asemenea prin iarbă acoperită de rouă- dacă te trezeşti dimineaţă devreme- deoarece după cum se ştie corpul nostru este 70% apă şi conexiunea produsă este excelenţă.

Şi suprafeţele de beton sunt bune conducătoare de energie telurică, faţă de asfalt, lemn sau plastic care sunt izolatoare. De asemenea orice contact direct cu un obiect bun conductor care este în legătură cu pământul, cum ar fi copacii din parcuri este o metodă eficientă de a te încarcă cu electronii negativi, la fel cum este şi duşul, o modalitate pe care majoritatea dintre noi o folosim fără să ne dăm seama.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Terapii alternative