Teatrul de Artă București prezintă o nouă premieră: Dureri fantomă

Sâmbătă, pe data de 14 martie 2015, Teatrul de Artă București prezintp o nouă premieră: spectacolul Dureri Fantomă, de Vasili Sigarev. Premiera are loc la ora 20:15.

dureri-1

foto Facebook / Teatrul de Artă

Acțiunea spectacolului Dureri Fantomă are loc la periferia unui oraș, într-un depou de tramvaie – un loc mizer, în care planează promiscuitatea, decadența, lipsa sensibilității umane. Toate aceste lucruri neplăcute se răsfrâng în drama unei femei bântuite și schilodite de propriul trecut zguduitor.

Spectacolul a fost tradus din rusă de către Marina Palii, iar distribuția este formată din actorii Rareș-Gabriel Andrici, ce interpretează rolul lui Dima, George Constantinescu, în rolul lui Gleb, și Mihaela Popa, ce o pune în scenă pe Olga. Spectacolul este regizat de Bogdan Budeș.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii Rareș-Gabriel Andrici (Dima), George Constantinescu (Gleb) și Mihaela Popa(Olga). Bogdan Budeș semnează regia spectacolului iar traducerea (din limba rusă) îi aparține Marinei Palii.

,,Lumea lui Vasili Sigarev nu e confortabilă. E o lume brutală, paradoxală, a extremelor, în care candoarea  seamănă cu firul de iarbă ieșit printr-o placă groasă de beton. Într-un depou de tramvaie, mizer, aflat la periferia orașului, bunătatea și compasiunea vin „la pachet' cu violența și cruzimea. Bogdan Budeş – regizorul spectacolului.

dureri-2

Ca să te purifici trebuie să treci mai întâi prin noroi și abia apoi să încerci să-l cureți. Nu sunt însă nici filosof, nici politician. Doar narator. Atât.' spune Vasili Sigarev. Notorietatea pieselor dramaturgului, scenaristului și regizorului de film, Vasili Sigarev, este răspândită în lumea întreagă. Producțiile după piesele sale au fost jucate pe scenele teatrelor din Marea Britanie (Royal Court Theatre Londra), Irlanda, Statele Unite ale Americii, Australia, Franța, precum și România.

Spectacolul NU este recomandat persoanelor sub 16 ani!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Muzica, filme, carte