Vacanță cu 1 euro pe zi, de la Holiday Office

Veste bombă pentru turiștii care vor să își petreacă vacanța de vară în Turcia. E mai ieftin să-ți petreci vacanța la all inclusive în Turcia, decât să stai acasă. Cu ocazia Târgului de Turism al României, deschis între 12 și 15 martie, agenția Holiday Office vine cu o ofertă unică: vacanțe în Antalya, sejur cu avionul, cu cazarea la hotel de 3* începând de la 1 euro pe zi de persoană.

people group running on the beach

Turoperatorul Holiday Office, specializat în chartere pe destinații precum: Turcia, Creta, Corfu, Rodos, Tenerife sau Mallorca are o mulțime de oferte surpriză, la prețuri dintre cele mai atractive, cu early booking de până la 40%. Mai multe detalii aflăm de la Mircea Vladu, managerul agenției.

Reporter: Ce oferte ați pregătit în cadrul Târgul de Turism?

Mircea Vladu: În cadrul ediției de primăvară a Târgului de Turism, turiștii vor avea parte de nenumărate surprize. În primul rând am venit cu hoteluri foarte atent selectate pe principalele destinații de charter cu avionul din Turcia, Grecia și nu numai. Sejururile în locațiile noastre beneficiază, spunem noi, de cel mai bun raport calitate preț. Iar vedeta reducerilor la acest târg de turism este cazarea de la 1 euro pe zi, pentru sejururile charter cu avionul, la hoteluri de 3* cu all inclusive. Practic, este mai ieftin sa mergi în vacanță decât să stai acasă. Oferta este valabilă doar pe perioada târgului, și bineînțeles în limita locurilor disponibile în avion.

Reporter: Există și servicii special introduse pe charterele pe care le turoperați?

Pe lângă toate ofertele și surprizele pe care le-am pregătit, pe toată perioada târgului turiștii vor beneficia și de reduceri suplimentare- Early Booking – de 5% pe toate zborurile si pe toată perioada de operare în Antalya. De asemenea, am pregătit și bonusuri turiștilor, care constau în transfer expres, fiind incluse 10 hoteluri de lux, ce vor fi prezentate în cadrul târgului. Transferul expres înseamnă că turistul va fi dus direct de la aeroport la hotel și invers, fără nicio altă oprire. Tot în cadrul târgului prezentăm și sejurul de 6 zile de cazare –Low Buget- către Antalya, la prețuri foarte accesibile, cu reduceri substanțiale.

Reporter: De ce ar trebui turiștii să cumpere o vacanță Holiday Office?

Echipa noastră este formată din oameni cu multă experiență, partenerul nostru din Turcia este una dintre cele mai cunoscute firme, Akay Travel Service înființată în 1972, cu peste 40 de ani de experiență, iar serviciile noastre sunt ireproșabile. Așadar, pe lângă ofertele foarte bune au parte și de servicii de calitate.

Date generale despre agenția Holiday Office

Holiday Office este o companie tânără pe piața românească, dar creatorii ei lucrează în domeniul turismului de 25 de ani. Ei au avut viziunea de a construi o afacere de succes în 1990, alegând cele mai bune hoteluri și lansând chartere care acum sunt vedetele destinațiilor din România: Creta, Corfu, Rhodos, Santorini, Tenerife, Mallorca și Dubai sunt doar câteva dintre acestea.Compania este condusă de către Mircea Vladu, unul dintre cei mai experimentați investitori din industria turismului de outgoing.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber