Tatăl tinerei ucise la metrou, mesaj cutremurător. Ce spune despre femeia care i-a omorât fiica?

mesaj tată tânără ucisă la metrou

Cazul tinerei ucise la metrou a șocat pe toată lumea și autoritățile s-au mobilizat rapid pentru a o găsi pe femeia care a împins-o pe tânără în fața metroului.

Alina Ciucu este tânăra care și-a pierdut viața în urma incidentului petrecut aseară la stația de metrou Dristor. Femeia avea 25 de ani și nu a mai putut fi salvată. Cea care a împins-o în fața trenului este Magdalena Șerban. Pe profilul de facebook al femeii au fost găsite mai multe mesaje incoerente.

Tatăl tinerei ucise a fost contactat de jurnaliști pentru a obține o declarație oficială. Mesajul acestuia a fost unul cutremurător, bărbatul fiind șocat de cele întâmplate.

'Ştim şi noi exact ce ştie toată lumea, din presă: o bolnavă psihic a aruncat-o, a împins-o pe şină, în faţa metroului. Pe noi ne-au anunţat copiii, toţi copiii mei sunt la Bucureşti. Ne-au chemat şi ne îndreptăm către Bucureşti. Nu i-aş spune nimic. Instituţiile statului să o ţină legată, să o ţină închisă. Ea, de fapt, nu trebuie să stea printre noi'a declarat Alexandru Popescu, pentru Mediafax.

Femeia responsabilă de această crimă a fost incoerentă în timpul audierilor, iar anchetatorii nu au descoperit încă ce a determinat-o să recurgă la acest gest.

Foto: libertatea.ro

Citește și:

Prima reacție a tatălui fetei ucise la stația de metrou Dristor 1

Mărturiile șocante ale mamei criminalei de la stația de metrou Dristor 1! Se pare că Magdalena Șerban ura femeile

Filmul atacurilor de la metrou! Tânăra ucisă a încercat să se salveze, dar a fost lovită cu picioarele în cap

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri