Filmul atacurilor de la metrou! Tânăra ucisă a încercat să se salveze, dar a fost lovită cu picioarele în cap

Cele două atacuri de la metrou de ieri au șocat o țară întreagă. O tânără de 25 de ani și-a pierdut viața după ce a fost împinsă în fața metroului de o femeie de 36 de ani. Cu puțin timp înainte de acest incident tragic, atacatoarea a încercat un gest asemănător asupra unei alte fete de 20 de ani, însă aceasta din urmă a reușit să scape.

Filmul atacurilor de la metrou

La ora 15:25, la stația de metrou Costin Georgian, din Capitală, atacatoarea se plimba pe peron, uitându-se dubios în stânga și în dreapta. Cu câteva secunde înaite ca metroul să ajungă în stație, atacatoarea a observat o tânără care aștepta metroul. Atacatoarea Magdalena Șerban se apropie de ea din spate și o îmbrâncește către șine, potrivit libertatea.ro. Tânăra, Alexandra C., în vârstă de 20 de ani, se opune. În acel moment, călătorii din stânga și din dreapta ei, care au observat incidentul, se îndreaptă către cele două. Metroul ajunge în stație, iar tânăra bruscată urcă speriată în vagon. Nimeni a intervenit în vreun fel în urma acestui incident, iar atacatoarea a rămas pe peron și a așteptat următorul tren.

La ora 19:55, la stația Dristor 1, atacatoarea a reapărut pe camerele de supraveghere de la metrou. A luat ca țintă o femeie care se afla în fața sa, înainte ca metroul să ajungă în stație și o aruncă pe șine. Tânăra aruncată pe șine, pe numele ei Ciucu Alina Ionela, se prinde cu mâinile de marginea peronului și încearcă să se ridice. Se pare că victima a fost pur și simplu izbită de metrou, după ce a fost lovită cu piciorul. În acel moment, Magdalena Șerban i-a dat cu piciorul în cap, iar Alina a fost de trenul de metrou cu o viteză de 50 km/h. Tânăra nu a mai avut nicio șansă și a murit pe loc.

Polițiștii atrag atenția cetățenilor, ca în situația în care se întâmplă să cadă pe șinele de metrou, pentru a se salva este recomandat să stea pe burtă. Agresoarea a fost prinsă noaptea trecută, în zona Unirii și reținută de polițiști după mai multe ore de audieri.

Autoritățile consideră că fapta suspectei Magdalena Șerban este extrem de gravă și aceasta va fi supusă unei expertize pshiatrice, potrivit digi24.ro. Se pare că aceasta nu a dat nicio explicație autorităților pentru gestul său.

Foto: libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Prima reacție a tatălui fetei ucise la stația de metrou Dristor 1

Noi detalii în cazul crimei de la metrou: ce a postat criminala pe facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri