Mărturiile șocante ale mamei criminalei de la stația de metrou Dristor 1! Se pare că Magdalena Șerban ura femeile

Mărturiile șocante ale mamei criminalei de la stația de metrou Dristor 1! Se pare că Magdalena Șerban ura femeile

Crima care a avut loc, ieri seara, la stația de metrou Distror a șocat o țară întreagă și este unul dintre cele mai dezbătute subiecte ale momentului. Bineînțeles că toată lumea se întreabă ce a determinat-o pe atacatoarea Magdalena Șerban să comită un asemenea gest. 

Acum, anchetatorii încearcă să afle care sunt motivele reale care au condus-o pe Magdalena Șerban să comită această crimă. Atacatoarea a fost audiată și se pare că ar fi fost incorentă și a furnizat detalii relevante care să sugereze vreo motivație clară pentru gestul ei. Nu este exclusă varianta ca femeie să sufere de probleme psihice.

Mărturiile șocante ale mamei criminalei de la stația de metrou Dristor 1

Mama femeii care a împins-o pe tânăra de 25 de ani în faţa metroului a fost audiată la Dolj, potrivit libertatea.ro. Se pare că acesta le-ar fi povestit polițiștilor că fiica ei era tulburată după ce fusese victima unor abuzuri ale unor femei din Spania. Acest lucru ar fi determinat-o pe Magdalena Șerban să urăscă femeile.

Magdalena Șerban găsită în zona Unirii din Capitală și a fost reținută, la câteva ore după comiterea crimei din stația Dristor 1. Suspecta a fost prinsă de polițiști și audiată pentru stabilirea circumstanțelor în care au avut loc faptele de marți seară.

Femeia de 36 de ani care a ucis o tânără în stația de metrou Dristor 1, este din Craiova, și locuia într-un bloc de garsoniere din cartierul Craiovița Nouă.

Foto: libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Filmul atacurilor de la metrou! Tânăra ucisă a încercat să se salveze, dar a fost lovită cu picioarele în cap

Prima reacție a tatălui fetei ucise la stația de metrou Dristor 1

Noi detalii în cazul crimei de la metrou: ce a postat criminala pe facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri