Prima reacție a tatălui fetei ucise la stația de metrou Dristor 1

fata ucisa la statia de metrou Dristor 1

Crima de la stația de metrou Dristor 1, care a avut loc în seara zilei de 12 decembrie, începe să fie elucidată. Criminala a recunoscut că ea este persoana surprinsă de camerele de luat vederi de pe peron. 

Tânăra de 25 de ani căzută pe șine în fața metroului nu a avut nicio șansă de scăpare. Tatăl tinerei ucise, distrus de durere, a declarat că nu s-a putut uita la imagini. Acesta nu o găsește răspunzătoare pe femeia criminală pentru această tragedie, ci autoritățile din România. „Nu am putut să mă uit la imagini. Este o adevărată tragedie ce s-a întâmplat, dar nu pot da vina nici pe femeia care a împins-o, am înţeles că era bolnavă psihic. Este vina autorităţilor, a declarat tatăl victimei, potrivit adevărul.ro.

Conform www.libertatea.ro, mama și mătușa fetei, care locuiesc în Craiova, au plecat spre București. Femeia care a comis crima era originară tot din Craiova.

La audieri, Magdalena Șerban, femeia care a împins o tânără în fața metroului, în stația Dristor 1, a fost incoerentă și nu le-a putut spune anchetatorilor motivul pentru care a comis crima. O ipoteza care a tot fost vehiculată este aceea că femeia a avut un conflict la serviciu, cu fosta ei șefă, iar din acest motiv ar fi prins ură pe femei. Cu doar câteva ore înainte de a comite crima de la Dristor 1, Magdalena Șerban a încercat să comită un gest similar asupra unei alte tinere, care a reușit să se salveze. Comportamentul ei pare să trădeze probleme psihice.

Citește și Noi detalii în cazul crimei de la metrou: ce a postat criminala pe facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Stiri