Prima reacție a tatălui fetei ucise la stația de metrou Dristor 1

fata ucisa la statia de metrou Dristor 1

Crima de la stația de metrou Dristor 1, care a avut loc în seara zilei de 12 decembrie, începe să fie elucidată. Criminala a recunoscut că ea este persoana surprinsă de camerele de luat vederi de pe peron. 

Tânăra de 25 de ani căzută pe șine în fața metroului nu a avut nicio șansă de scăpare. Tatăl tinerei ucise, distrus de durere, a declarat că nu s-a putut uita la imagini. Acesta nu o găsește răspunzătoare pe femeia criminală pentru această tragedie, ci autoritățile din România. „Nu am putut să mă uit la imagini. Este o adevărată tragedie ce s-a întâmplat, dar nu pot da vina nici pe femeia care a împins-o, am înţeles că era bolnavă psihic. Este vina autorităţilor, a declarat tatăl victimei, potrivit adevărul.ro.

Conform www.libertatea.ro, mama și mătușa fetei, care locuiesc în Craiova, au plecat spre București. Femeia care a comis crima era originară tot din Craiova.

La audieri, Magdalena Șerban, femeia care a împins o tânără în fața metroului, în stația Dristor 1, a fost incoerentă și nu le-a putut spune anchetatorilor motivul pentru care a comis crima. O ipoteza care a tot fost vehiculată este aceea că femeia a avut un conflict la serviciu, cu fosta ei șefă, iar din acest motiv ar fi prins ură pe femei. Cu doar câteva ore înainte de a comite crima de la Dristor 1, Magdalena Șerban a încercat să comită un gest similar asupra unei alte tinere, care a reușit să se salveze. Comportamentul ei pare să trădeze probleme psihice.

Citește și Noi detalii în cazul crimei de la metrou: ce a postat criminala pe facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri